Acasă Stiri Samsung Pay extinde rețeaua de retaileri cu Viva Wallet în Germania

Samsung Pay extinde rețeaua de retaileri cu Viva Wallet în Germania

În cooperare cu furnizorul de servicii de plată Viva Wallet, Samsung Pay oferă alte opțiuni de plată în comerțul electronic și își extinde rețeaua de dealeri în toată Germania. Securizat prin tokenizare și autentificare cu doi factori, clienții plătesc cu Samsung Pay foarte ușor. Nu mai este nevoie să creeze un cont suplimentar sau să introducă detalii de contact.

Pantofi, jucării, bijuterii – tot mai mulți comercianți cu amănuntul vând bunuri de larg consum pe internet. Cu toate acestea, procesul de plată nu decurge întotdeauna fără probleme și este adesea anulat de către client. Cu sistemul de plată bazat pe cloud de la Viva Wallet, aproximativ 1.800 de magazine online germane beneficiază de un proces de cumpărare sigur și ușor. Datorită cooperării cu Samsung Pay, comercianții pot accepta acum și plăți cu Samsung Pay prin Viva Wallet.

Mulțumită integrării, nu oferim doar comercianților o experiență simplă și simplă de utilizare la finalizarea comenzii, ci și acces ușor pentru utilizatorii Samsung Pay”. A spus Thomas Keller, șeful Samsung Pay despre cooperarea cu Viva Wallet, conform Samsung Newsroom.

Cu Viva Wallet, comercianții online pot accepta plăți prin Samsung Pay

Giannis Vlsiou, Head of Acquiring la Viva Wallet, subliniază, de asemenea, multe posibilități pentru retaileri. „Magazinele online mici și mijlocii, în special, depind de o mare varietate de opțiuni de plată. Cooperarea cu Samsung Pay oferă comercianților o extindere sigură și ușoară a opțiunilor de plată”.

Utilizarea este simplă pentru clienți: selectați Samsung Pay, introduceți adresa de e-mail a contului Samsung, autorizați plata pe smartphone. Aceasta funcționează în siguranță prin recunoașterea feței, amprenta digitală sau PIN. În câteva secunde achiziția este finalizată. Nu sunt necesare alte detalii de plată pentru a plăti achizițiile online cu Samsung Pay. Cu ajutorul autentificării cu doi factori, tokenizării și transmisiei criptate, informațiile despre clienți rămân protejate.

Samsung Pay este un serviciu de plată mobil al companiei Samsung. A fost lansat în Coreea pe 20 august 2015 și în SUA pe 28 septembrie a aceluiași an. Samsung Pay a fost disponibil prima data cu Samsung Galaxy Note 5.

Cu Samsung Pay, clienții din Germania pot plăti în mod sigur, transparent și ușor cu dispozitive mobile oriunde sunt acceptate plăți contactless cu Visa. Procesul de plată bine gândit nu numai că face mai ușor pentru clienți să facă achiziții online cu doar câteva clicuri. Plata pentru o achiziție pe site durează, de asemenea, doar câteva secunde.

De asemenea, funcția Splitpay este utilă pentru achiziții mai mari: tranzacțiile pot fi ușor convertite în plăți în rate. „Splitpay” este o linie de credit sub forma unui împrumut de consum de la Solarisbank AG.

Din acest an Samsung a eliminat reclamele din aplicația Samsung Pay, dar există o excepție. Are o secțiune a interfeței principale dedicată ofertelor speciale.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...