Samsung a lansat două PC-uri performante și elegante

1004
Samsung Electronics a prezentat două notebook-uri noi care combină stilul și puterea, la Consumer Electronics Show din 2019. Samsung Notebook 9 Pro și Samsung Notebook Flash. Cu un exterior deosebit din metal, cu aspect de diamant tăiat și o dimensiune ultra subțire, Notebook 9 Pro este elegant, are stil și oferă în același timp caracteristicile de top de care aveți nevoie. Notebook Flash cu un aspect la modă combină caracteristici premium cu un preț accesibil, conform NewsSamsung. „Consumatorii doresc dispozitive frumoase și moderne, care să le permită să facă mai mult, unde și când doresc„. A declarat YoungGyoo Choi, vicepreședinte PC Business Team, Mobile Communication Business la Samsung Electronics. „Cele două calculatoare sunt moderne, elegante, au un design premium și performanțe de ultimă generație. Oferim consumatorilor noștri mai multe opțiuni, astfel încât să poată alege PC-ul specific nevoilor lor„.
Samsung Notebook 9 Pro, performanță și stil
Laptop-ul Samsung Notebook 9 Pro este redesenat pentru consumatorii care caută un dispozitiv minunat cu stil unic și păstrează ritmul vieții cotidiene. Cu margini metalice cutate, Samsung Notebook 9 Pro oferă procesare ultra-rapidă, astfel încât să faceți tot ce aveți nevoie. Notebook 9 Pro are un afișaj uluitor, margini înguste și difuzoare stereo duble de 1,5W cu Thunder Amp. Astfel difuzoarele cresc volumul maxim de ieșire, oferind în același timp o experiență imersivă când lucrați sau vă distrați. Dispune de o bară de indicatoare personalizată LED. Are și o tastatură complet reproiectată și o durată de viață a bateriei de 14 ore. Samsung Notebook 9 Pro rulează pe un sistem de operare Windows 10 Home și este construit pentru profesioniști creativi care caută produse pentru a le aduce la viață ideile. S Pen-ul, cu peste 4000 de niveluri de sensibilitate la presiune, care este inclus în cutie va inspira utilizatorii să scrie, să deseneze și să creeze atât pentru muncă, cât și pentru distracție. Recent gigantul tech a lansat și Samsung Notebook Odyssey, un laptop high-end pentru jocuri. Samsung Notebook 9 Pro este perfect pentru creatorii care caută un PC de ultimă generație care nu sacrifică stilul pentru performanță.
Samsung Notebook Flash, caracteristici moderne, design retro
Accesibilitatea și viteza sunt combinate cu Notebook Flash, un laptop ce are caracteristici moderne și este disponibil la un preț accesibil. Echipat cu tehnologia Gigabit-Wifi de ultima oră, Notebook Flash rulează la viteze foarte rapide, indiferent dacă faceți streaming sau doar navigați pe web. De asemenea, permite utilizatorilor să se conecteze rapid printr-un scaner de amprentă. Samsung Notebook Flash oferă spațiu de stocare expandabil (vândut separat) cu un slot de memorie Universal Flash / Micro SD pentru a putea prelua toate fișierele și aplicațiile. Disponibil în culoarea cărbunelui în Statele Unite, Notebook Flash combină stilul și durabilitatea. Laptopul are o construcție solidă tip Samsung. Are un șasiu unic cu model textil și un ecran de 13,3 inch. Are un design retro distractiv, care include o tastatură ca de mașină de scris. Sunt acolo mai multe porturi pentru diferite nevoi și o durată de viață a bateriei de peste 10 ore. Samsung Notebook 9 Pro și Samsung Notebook Flash vor fi disponibile de la începutul anului 2019.
Specificații Notebook 9 Pro și Samsung Notebook Flash
Samsung Notebook 9 Pro Samsung Notebook Flash
Procesor Intel Core i7-8565U a opta generație Intel Celeron N4000 Intel Pentium Silver N5000
Memorie 8G LPDDR3 4GB
Sistem operare Windows 10 Home Windows 10 Home
Stocare 256 GB PCIe NVMe 64 MB eMMC
Wireless 802.11ac 2 × 2 (Giga) 802.11ac 2 × 2 (Giga)
Grafică Intel UHD 620 grafică Intern
Putere 55 Wh │ Încărcare rapidă 39 Wh
Greutate 1,29 kg 1,37 kg
Dimensiuni 30,7 x 20,6 x 1.4 cm 32,2 x 21,9 x 1,7 cm
Porturi Thunderbolt 3 x 2 │ USB-C x 1 │ 3,5 mm │ microSD USB-C x 2 │ USB 3.0 x 1 │ USB 2.0 x 1 │ HDMI x 1 │ 3,5 mm │ UFS și MicroSD Combo
Material Metal Plastic
Afişaj 13,3 inch FHD │ rame de 6,7 mm │ 350 nits 13,3 inch LED FHD (1920 x 1080) │ anti-orbire
Camere Cameră HD Cameră web
Difuzoare 1,5W x 2 │ Thunder Amp 1,5W x 2
S Pen S Pen inclus Nu
Securitate Amprentă digitală Amprentă digitală
Tastatură Cu iluminare din spate Tip mașină de scris