Samsung Pentastic actualizat cu personalizarea Air Command pentru S Pen

575
Samsung Pentastic actualizat cu personalizarea Air Command
Sursa Foto: via androidcommunity.com

Samsung își actualizează în mod regulat nu doar gama de telefoane dar și celelalte dispozitive. În ultimul timp actualizările de software sunt lansate incredibil de repede, dar începem să ne obișnuim și să ne placă acest lucru. Samsung actualizează acum modulul Good Lock Pentastic cu noua personalizare Air Command pentru S Pen.

Mai multe telefoane primesc actualizări în aceste zile, de la Android 11 și One UI 3.1 la diferite alte noutăți. Următoarea actualizare despre care am aflat se referă la aplicația Good Lock. Samsung Pentastic este unul dintre multele module care permit unui smartphone să ruleze o anumită caracteristică.

Samsung Pentastic vă permite să personalizați S Pen-ul

Samsung Pentastic este o aplicație care vă permite să personalizați modul în care S Pen lucrează pentru tine. Este disponibilă pe seria Galaxy Note sau pe telefoanele și tabletele cu S Pen. Pentastic vă permite să personalizați cum vă răspunde S Pen-ul oferind diferite opțiuni de temă și sunet pentru caracteristici precum Air Command.

Acum Samsung Pentastic este actualizat pentru ca Air Command să poată fi personalizat pentru S Pen, conform AndroidCommunity. Air Command este unul dintre cele mai recente module disponibile care pot îmbunătăți funcțiile stiloului Samsung. Personalizarea include luminozitatea, controlul neclarității și fundaluri personalizate pentru Air Command. Odată ce primiți actualizarea, puteți încerca să lansați Pentastic.

Air Command – comanda aeriană vă oferă acces la caracteristicile S Pen. Puteți accesa comanda Air oricând utilizați telefonul, pur și simplu scoțând S Pen. Air Command poate fi activat și prin simpla trecere a S Pen-ului peste ecran și apoi făcând clic pe butonul S Pen.

După deschiderea Samsung Pentastic, atingeți stilul Air Command pe care doriți să îl utilizați. După ce faceți faceți acest lucru, se va deschide Editorul, de unde puteți încărca o imagine care va servi drept fundal ori de câte ori accesați Air Command. După ce ați selectat fotografia, puteți adăuga o anumită neclaritate sau puteți regla luminozitatea.

Actualizarea ar trebui să fie disponibilă în Galaxy Store

Dacă nu doriți o imagine de fundal, glisoarele de luminozitate și estompare vor funcționa în continuare. Dacă faceți acest lucru, fotografia va fi îmbunătățită în funcție de preferințele dvs. De obicei un fundal transparent arată cel mai bine, mai ales dacă reduceți luminozitatea și adăugați o neclaritate. Sigur, totul depinde de gustul fiecăruia, dar este bine că se poate face acest lucru. Puteți face în continuare și alte ajustări.

Până acum aplicația Samsung Good Lock, de unde face parte modulul Pentastic, a fost disponibilă doar în câteva țări, dar acum este disponibilă și în Europa. Printre altele este disponibilă pe seria Galaxy S20 și Note 20, seria Galaxy S10, seria Galaxy S9 și S8 sau pe Galaxy A51 și Galaxy A50.

Puteți verifica Galaxy Store pentru actualizarea Pentastic. Ar trebui să fie disponibil.