Aplicația Samsung PENUP primește o nouă actualizare

203
Samsung PENUP actualizata
Sursa foto: via sammobile.com

Chiar dacă Samsung a fost foarte ocupat cu lansarea seriei Galaxy S24 a și lansat noi actualizări pentru dispozitivele sale Galaxy luna aceasta. De exemplu patch-ul de securitate din ianuarie 2024 a ajuns deja la majoritatea dispozitivelor Galaxy compatibile. Odată cu aceasta, compania a introdus și câteva noi actualizări pentru aplicațiile sale, cum ar fi Wonderland, Home Up etc. Acum, compania coreeană a lansat o nouă actualizare și pentru aplicația Samsung PENUP.

Samsung PENUP este o aplicație de artă digitală. Aceasta vă permite să colorați, să pictați și chiar interacționați cu alți artiști pentru a vă arăta lucrările. PENUP permite utilizatorilor să partajeze și să vizualizeze desenele sau lucrările de artă. Trebuie să aveți cel puțin 13 ani sau mai mult pentru a utiliza PENUP. Cu toate acestea, utilizatorii sub 13 ani se pot înscrie cu acordul părinților.

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația PENUP cu numărul de versiune 3.9.14.80, potrivit Pune.news. Cea mai recentă actualizare nu aduce nici un jurnal de modificări, dar se așteaptă să aducă câteva îmbunătățiri noi pentru performanța și stabilitatea dispozitivelor. De asemenea, va face mai stabile caracteristicile aplicației, care au fost introduse în ultima actualizare, inclusiv o nouă actualizare pentru perie care acceptă inversarea în modul de selectare.

Dacă v-ați confruntat cu probleme în timpul instalării ultimei actualizări, acum noua actualizare care le va rezolva. PENUP este preinstalat pe multe telefoane Galaxy și îl puteți descărca și din Play Store, potrivit SamLover.

Google Play Store este un magazin online de melodii, filme, cărți și aplicații pentru sistemul de operare Android. Google Play a fost lansat pe 6 martie 2012. Aplicațiile sunt disponibile prin Google Play fie gratuit, fie contra cost.

Samsung PENUP este mai mereu în atenția companiei Samsung. Ultima actualizare pentru această aplicație a fost lansată în noiembrie anul trecut. Acum, cea mai recentă actualizare pentru PENUP este disponibilă pentru descărcare; utilizatorii o pot obține cu ușurință din Galaxy Store. Vedeți pe I❤️Samsung mai multe sfaturi și trucuri pentru a putea profita la maximum de aplicația Samsung PENUP!

Pentru informarea dumneavoastră, aplicația PENUP este concepută pentru a oferi utilizatorilor o platformă pentru a-și prezenta abilitățile creative. Este ca o platformă de socializare în care partajați imaginile proiectate cu alți utilizatori.