Samsung PENUP actualizată cu opțiuni de desen foarte utile

328
Samsung PENUP actualizata cu optiuni de desen foarte utile
Sursa Foto: SamMobile.com

Aplicația distractivă de desen Samsung PENUP primește o mână de funcții noi interesante printr-o nouă actualizare. Versiunea Samsung PENUP 3.0.03.6 adaugă noi funcții de căutare, un nou instrument pentru desen și pretinde că îmbunătățește gradul de utilizare al desenului în direct.

PENUP este o aplicație Samsung de artă digitală. Aceasta vă permite să colorați, să pictați și chiar interacționați cu alți artiști pentru a vă arăta lucrările. PENUP permite utilizatorilor să partajeze și să vizualizeze desenele sau lucrările de artă. Luna trecută aplicația Samsung a primit o nouă interfață, care aduce mai multe facilități pentru utilizatori. Pentru a utiliza Samsung PENUP trebuie să vă înscrieți utilizând contul dvs. Samsung, Facebook, Google sau Twitter. Trebuie să aveți cel puțin 13 ani sau mai mult pentru a utiliza PENUP.

Actualizare pentru aplicația Samsung PENUP

Utilizatorii PENUP pot acum să caute pagini de colorat și pagini de desen live, ceea ce este un plus grozav având în vedere aspectele sociale și de învățare ale aplicației. În plus, cu versiunea Samsung PENUP 3.0.03.6, utilizatorii cărora le place să deseneze lucruri de la zero au un instrument nou în trusa de instrumente. Și anume, Fill Color. Această unealtă, Fill Color, era disponibilă numai în secțiunea Colorare, dar acum poate fi folosit liber în modul de desen cu formă liberă.

Odată cu această actualizare și cele precedente Samsung PENUP a devenit încet, dar sigur, o aplicație mai cuprinzătoare pentru entuziaști. Aplicația este utilizată cel mai bine cu S Pen, deoarece accesoriul oferă o precizie mai mare, dar un lucru grozav este că nu se limitează la dispozitivele S Pen.

Google Play Store (ex Android Market) este un magazin online de melodii, filme, cărți și aplicații pentru sistemul de operare Android. Google Play a fost lansat pe 6 martie 2012. Aplicațiile sunt disponibile prin Google Play fie gratuit, fie contra cost.

Aplicația PENUP este disponibilă pentru majoritatea telefoanelor și tabletelor Galaxy, indiferent dacă acceptă sau nu S Pen. Samsung PENUP este disponibilă gratuit din Play Store și în Galaxy App Store. Puteți descărca cea mai recentă versiune a PENUP (3.0.03.6) pe dispozitivul dvs. Samsung din Galaxy Store, conform SamMobile. Și acum, noul instrument Fill Color facilitează chiar și desenarea cu degetul.