Aplicația Samsung Phone pentru Windows disponibilă pe Galaxy Book 4

202
Samsung Phone pentru Windows
Sursa foto: via 9to5google.com

O nouă aplicație Samsung Phone este disponibilă în Windows Microsoft Store. Acest lucru vine chiar înainte ca Samsung să lanseze la vânzare Galaxy Book 4 (2 ianuarie), o serie de PC-uri Windows care are reputația de a colabora foarte bine cu restul ecosistemului Samsung.

Seria Galaxy Book 4 este compusă din patru laptop-uri, Galaxy Book 4 Pro, Galaxy Book 4 Pro 360 și Galaxy Book 4 Ultra. Seria Book 4 pornește de la o mașinărie de bază cu noile procesoare Intel Core Ultra până la ceva care adaugă un GPU RTX 4070 de la Nvidia. Gama a fost anunțată luna aceasta și nu este programată pentru lansarea oficială decât în ​​ianuarie.

Înainte de asta, Samsung pare să se pregătească cu o nouă aplicație Windows menită să gestioneze apelurile de pe telefonul tău Samsung Galaxy. Aplicația Samsung Phone este destul de simplă. Când un telefon Galaxy conectat primește un apel, aplicația îl va atrage și îl va face accesibil de pe computer.

Aplicația pare să fie limitată la dispozitivele Galaxy, deși nu pare să fie limitată la Galaxy Book 4. Detaliile aplicației sugerează că seria Book 4 și alte computere ulterioare bazate pe Intel vor putea gestiona această funcție. Este imposibil de spus fără a instala aplicația, ce se întâmplă în acest caz. Momentan nu știm nici dacă funcționează pe alte modele de laptopuri decât cele Samsung, potrivit 9to5Google.

Samsung Notebook (anterior Samsung Sens), comercializat și ca Samsung Notebook Series (2011—2013) au fost primele PC-uri produse de Samsung. Seria Sens a fost lansată pentru prima dată în 1995 și a durat până în 2013.

Acest lucru joacă un rol în perspectiva Samsung pentru a construi dispozitive care funcționează și mai bine atunci când le utilizați cu alte versiuni proprietare. O mulțime de companii fac acest lucru și are sens din punct de vedere al utilizării. Din păcate seria Galaxy Book 3, cu mult potențial pentru utilizatorii non-Galaxy, nu a beneficiat de un astfel de lucru.

Noua aplicație Samsung Phone Windows este disponibilă acum. Totuși, utilizatorii telefoane Galaxy vor trebui să aștepte ca seria Galaxy Book 4 să o utilizeze. Data de lansare pentru aceste dispozitive este 2 ianuarie și sperăm ca Samsung să o respecte.