Serviciul de jocuri Samsung PlayGalaxy Link pentru dispozitivele Galaxy

879

Samsung PlayGalaxy Link va fi numele noului serviciu de jocuri de la Samsung. Este destinat celor care vor să joace jocuri online prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete Galaxy. Mai mulți producători de smartphone-uri au lansat telefoane special destinate jocurilor. Primii producători de astfel de smartphone-uri și-au înființat și propriul serviciu de jocuri.

Apple a introdus serviciul de jocuri online Apple Arcade la începutul acestui an. Abonamentul la jocuri nelimitate va fi lansat în această toamnă de compania americană. Samsung, de asemenea, pare să fie pe cale să-și lanseze noua platformă PlayGalaxy Link. Prin acest serviciu este posibilă redarea de jocuri online prin telefonul sau tableta dvs. Galaxy.

Samsung PlayGalaxy înregistrat la USPTO și EUIPO

La începutul acestei săptămâni, Samsung a înregistrat o marcă comercială în Statele Unite la USPTO (United States Patent and Trademark Office) pentru numele de Samsung PlayGalaxy. Numele de marcă a fost înregistrat și publicat pe 26 aprilie și în baza de date a EUIPO (Oficiul European al Proprietății Intelectuale).

Marca comercială PlayGalaxy este încadrată în clasa 9 și 41 și are o descriere destul de amplă. Smartphone-uri, program de jocuri descărcabil, serviciu pentru turnee de jocuri online, serviciu pentru jocul online, Realitate augmentată și jocuri de Realitate virtuală, serviciu accesibil pentru dispozitivele mobile.

Hatch companie din Finlanda cu sediul la Espoo înființată în 2016. Hatch este serviciul de jocuri pentru Cloud construit pentru lumea mereu conectată la 5G, cu streaming bogat, cu jocuri full-featured și noi experiențe sociale pe telefoanele mobile și wearables. Toate jocurile de pe Hatch – de la clasicul Arcade până la cele moderne – sunt disponibile instantaneu fără descărcare, plată sau limite în joc.

La începutul lunii aprilie au apărut informații că Samsung a găsit un partener în compania finlandeză Hatch, filială a Rovio Entertainment. Împreună, au lansat un nou serviciu de jocuri pentru Cloud în 5G în Coreea. Consumatorii care cumpără Galaxy S10 5G beneficiază de un cadou gratuit Hatch Premium pe o perioadă de trei luni.

Posibil ca Samsung Galaxy A90 să fie destinat jocurilor

Nu se știe dacă numele PlayGalaxy Link se referă la acest serviciu nou. Momentan nu avem informații dacă marca comercială PlayGalaxy Link a fost solicitată și în Coreea de Sud. Oricum, se pare că Samsung intenționează să-și anunțe în curând această versiune, pentru a concura cu Apple Arcade pentru piața americană și, probabil, și pentru piața europeană.

În același timp, gigantul high-tech va lansa, de asemenea, un smartphone de jocuri. Au tot fost informații de ceva timp că Samsung dezvoltă un dispozitiv Galaxy care se va concentra pe jocuri. Este posibil ca acesta să facă parte din noua seria Galaxy A. Dacă ar fi să credem site-ul Samsung, acest viitor smartphone de jocuri este Samsung Galaxy A90. Acest dispozitiv nu a fost anunțat încă, dar este menționat deja în partea de jos a paginii web Samsung ca dispozitiv compatibil pentru noul joc Asphalt 9: Legends.

SURSĂLetsgoDigital