Samsung are patru noi pliabile în lucru, posibilă lansare în 2024

228
Samsung are patru noi dispozitive pliabile in lucru
Sursa foto: via notebookcheck.net

Un nou zvon online spune că Samsung intenționează să-și diversifice gama de dispozitive pliabile prin introducerea de variante Ultra pentru Galaxy Z Fold și Z Flip. O tabletă pliabilă cu pliere în trei și una „Galaxy Z Tab” sunt și ele în curs de dezvoltare. De asemenea, Samsung lucrează la noile smartphone-uri mid-range Galaxy K și o nouă variantă de înaltă calitate Galaxy S Premium.

Samsung Display a dezvoltat tot felul de tehnologii cu aspect futurist după ce TCL și LG au arătat tabletele pliabile din trei părți în 2020. Deși încă nu se știe când vor fi lansate comercial, pe Twitter RGCloudS consideră că nu ar trebui să dureze prea mult. Samsung plănuiește să-și reducă ofertele de gamă medie și să introducă o linie complet nouă de smartphone-uri la prețuri accesibile.

Potrivit Notebookcheck, Samsung are patru noi dispozitive pliabile în pregătire pentru lansare în sau după 2024. Samsung plănuiește să împartă gama Galaxy Z Fold și Z Flip în două segmente: una standard și una Ultra. Se presupune că Galaxy Z Fold obișnuit va avea un ecran QHD de la BOE, în timp ce Galaxy Z Fold Ultra va folosi un ecran 4K intern. Galaxy Z Flip va folosi un ecran FHD BOE și Galaxy Z Flip Ultra, unul QHD produs de Samsung Display. Prin urmare, dispozitivele pliabile non-Ultra s-ar putea referi probabil la accesibilitatea pliabilă gen „Galaxy A”. Au mai fost zvonuri că Samsung va lansa un telefon pliabil ieftin în gama mid-range.

Dispozitive pliabile: telefoane și o tabletă pliabilă în trei

Lucrurile devin interesante cu următoarele două dispozitive pliabile Galaxy Z Flex și Galaxy Z Tab. Prima este o tabletă pliabilă în trei, pe care Samsung a prezentat-o ​​anul trecut. Din păcate, nu există informații despre Galaxy Z Tab. Niciun produs nu este de așteptat să se lanseze în curând. Printre altele, unele vor include un afișaj cu o luminozitate maximă de 2.000 niți. Se presupune că vor fi proiectate de fostul Chief Design Officer al Mercedes-Benz China Hubert Lee, care s-a alăturat recent nou-formatei divizii MXexperience Samsung.

Karl Benz a inventat și brevetat primul automobil modern, Motorwagen, în 1886. Era un vehicul cu trei roți. Karl Benz a înregistrat brevetul nr. 37435 la 29 ianuarie 1886. Brevetul este considerat certificatul de naștere al automobilului.

RGCloudS spune că unele telefoane Galaxy A vor fi eliminate și înlocuite cu o nouă serie Galaxy K. Acesta va fi ceva în genul seriei Galaxy J de altădată. În cele din urmă, oferta „Plus” din mijlocul seriei Galaxy S va fi eliminată la un moment dat. În schimb, Samsung va lansa o versiune „Premium”, rezultând în viitor un telefon Galaxy S de bază, o variantă Galaxy S Ultra și un Galaxy S Premium.

Ca întotdeauna, informațiile de mai sus sunt momentan la nivel de zvon și ar trebui tratate ca atare până vor fi confirmate din mai multe surse. Din păcate, unele dispozitive din cele amintite mai sus s-ar putea să nu vadă niciodată lumina zilei. În același timp unele, gen varianta „Plus”, putea fi eliminate definitiv. Realist vorbind, singurele produse care pot ajunge pe rafturi în 2023 sunt Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 și seria Galaxy Tab S9.