Acasă Stiri Samsung și PNUD la un an de la debutul Obiectivelor Globale

Samsung și PNUD la un an de la debutul Obiectivelor Globale

În aceste zile se marchează un an de la lansarea parteneriatului dintre Samsung și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Împreună, cele două au transformat smartphone-ul Galaxy într-o platformă puternică pentru ca utilizatorii să întreprindă acțiuni care pot duce la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă – cunoscute și sub denumirea de Obiective Globale – până în 2030.

Aplicația Samsung Global Goal este instalată în peste 45 de milioane de smartphone-uri Galaxy din întreaga lume. Aceasta oferă modalități simple pentru comunitatea de utilizatori Galaxy de a afla despre obiectivele globale, de a răspândi conștientizarea prietenilor și familiei lor și de a genera finanțare pentru activitatea globală a PNUD în mai mult de 170 de țări. Parteneriatul este pe o perioadă de 10 ani.

Contribuția Samsung la Obiectivele Globale

Activitățile din aplicația Samsung Global Goal arată că comunitatea Galaxy este cea mai interesată să sprijine aceste obiective: obiectivul 2 zero foame; urmată de obiectivul 1: fără sărăcie și obiectivul 6: apă curată și canalizare. În timpul maximului pandemiei COVID-19, utilizatorii de Galaxy au demonstrat un interes crescut și pentru alte Obiective de Dezvoltare Durabilă. Au fost interesați de obiectivul 3: sănătate bună și bunăstare. Acesta fiind cel de-al treilea obiectiv pentru care au avut loc cele mai multe acțiuni în martie și aprilie.

În ultimul an, utilizatorii de dispozitive Galaxy din Statele Unite, Coreea de Sud, Brazilia, India, Germania, Rusia, Regatul Unit și alte țări au activat aplicația Obiective Globale Samsung pentru a contribui la realizările majore ale PNUD în cele șase obiective generale. Aceste sunt: reducerea sărăciei; consolidarea guvernă eficiente incluzive și responsabile; îmbunătățirea capacităților naționale de prevenire și recuperare pentru societăți; promovarea soluțiilor bazate pe natură pentru o planetă durabilă; închiderea decalajului energetic și consolidarea egalității de gen. Conform NewsSamsung, sunt un total de 17 Obiective Globale.

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare este o rețea globală de organizații creată de ONU în 1965. PNUD pledează pentru schimbare și conectează țările la cunoștințe, experiență și resurse pentru a ajuta oamenii să ducă o viață mai bună. PNUD funcționează în 177 țări.

Cu sprijinul Samsung și al aplicației Obiective Globale, PNUD a promovat oportunități de învățare pe tot parcursul vieții pentru oamenii din întreaga lume. Au fost acțiuni pentru îmbunătățirea condițiilor și abilităților tinerilor cu dizabilități intelectuale din Bolivia; extinderea posibilităților educaționale pentru femeile afgane tinere; oferirea de finanțare și formarea tinerilor antreprenori, concentrată pe educația online din Libia. PNUD a sprijinit cu peste 14 milioane de dolari combaterea schimbărilor climatice și consolidarea leadership-ului femeilor în gestionarea resurselor naturale în 97 de țări.

Mobilizarea comunității Galaxy

Samsung și PNUD au creat aplicația Samsung Global Goals în august 2019 ca un instrument util pentru mobilizarea comunității Galaxy pentru o înțelegere mai profundă a Obiectivelor și pentru a lucra împreună pentru mai mult bine la nivel global.

Prin conținut educațional și un ghid cuprinzător pentru Obiective Globale, utilizatorii Galaxy află despre provocările și interconectivitatea dintre Obiective. Ei pot apoi transforma aceste cunoștințe în acțiune făcând o mare diferență cu soluții rapide și simple. Utilizatorii pot dona direct PNUD, pot realiza reclame scurte pentru a genera venituri pentru PNUD și pot utiliza imagini de fundal pentru a crește câștigurile publicitare în timp ce telefonul se încarcă.

Pentru a ajuta la maximizarea impactului acestor acte mici, Samsung adună încasările din reclamele ce apar în aplicație. Samsung s-a angajat să doneze din veniturile publicitare generate prin aplicația Obiective Globale până la 5 milioane USD anual.

În plus, aplicația Obiective Globale Samsung a ajutat Organizația Mondială a Sănătății în criza generată de COVID-19. Samsung și PNUD au lucrat împreună pentru a crea un conținut necesar pentru a oferi utilizatorilor de dispozitive Galaxy informații precise și concise despre virus. Scopul a fost și de a contracara informațiile false și dezinformare despre pandemie. Comunitatea Galaxy a utilizat, de asemenea, aplicația pentru a direcționa o finanțare sporită către Fondul de solidaritate COVID-19 al OMS.

Samsung va continua să-și extindă parteneriatul cu PNUD și va căuta noi modalități de a motiva comunitatea Galaxy. Utilizatorii trebuie să învețe, să împărtășească și să acționeze împreună pentru a ajuta la atingerea Obiectivelor Globale până în 2030.

Stiri

Samsung este imbatabil în domeniul televizoarelor: lider și în Q2 2020

Samsung este un adevărat izvor de noi tehnologii mobile, dar și în domeniul televizoarelor. La sfârșitul săptămânii trecute consultanții din lanțul de...

Samsung a activat funcția ECG pe Galaxy Watch Active 2 în Coreea

Samsung a activat în cele din urmă funcția ECG sau măsurarea electrocardiogramei pe Galaxy Watch Active 2. Deocamdată, Coreea de Sud este...

Samsung lucrează la un nou laptop: Galaxy Book Flex 5G

Săptămâna trecută Samsung a prezentat o serie de produse noi Galaxy. Au văzut lumina zilei seria Galaxy Note 20, smartphone-ul pliabil Galaxy...

Galaxy Watch 3 vs Galaxy Watch: ce smartwatch este mai bun pentru tine?

Samsung Galaxy Watch 3 este succesorul așteptată cu nerăbdare al originalului Samsung Galaxy Watch. Acesta din urmă este unul dintre cele mai...

Samsung se așteaptă la o cerere mai mică pentru seria Galaxy Note 20

Samsung a lansat seria Galaxy Note 20 drept noile „telefoane de putere” pentru lumea în continuă schimbare. Cu toate acestea, aparent compania...

Audiență uriașă pentru lansarea online Samsung Galaxy Unpacked

Samsung a lansat în 5 august o adevărată galaxie de noi stele, unele mai strălucitoare ca altele. Au fost lansate Galaxy Note...

Samsung Galaxy Z Fold 2 lansat cu multe îmbunătățiri importante

Samsung Galaxy Z Fold 2 este oficial și aduce îmbunătățiri majore la un preț deocamdată necunoscut. Încă de la introducerea primului Galaxy...