Acasă Stiri Samsung colaborează cu ONU, aplicații pentru eradicarea sărăciei

Samsung colaborează cu ONU, aplicații pentru eradicarea sărăciei

În urmă cu zece ani, Samsung a lansat primul său smartphone Galaxy. În anii care au urmat, Samsung a sfidat barierele și a oferit inovații semnificative care au adus valoare, comoditate și satisfacție cumpărătorilor de telefoane mobile. Cu ocazia lansări seriei Galaxy Note 10 Samsung a anunțat un parteneriat cu ONU. Este vorba despre Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) pentru pentru a sprijini Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) – cunoscute și sub denumirea de Obiective Globale.

În cadrul PNUD sunt 17 obiective adoptate de Adunarea Generală a ONU în 2015 pentru a crea o lume mai bună până în 2030. Samsung consideră că un prim pas crucial în călătoria către abordarea Obiectivelor Globale este acela de a crește înțelegerea și sensibilizarea cu privire la provocările de care au parte aceste obiective. Pentru a face acest lucru, Samsung a creat modalități simple de a ajuta oamenii din întreaga lume să abordeze problemele care contează pentru ei.

Crește-ți conștientizarea cu aplicația Samsung Obiective Globale

În cadrul parteneriatului, gigantul tech a lansat o nouă aplicație Samsung Global Goals și accesorii pentru ediții speciale pentru a sensibiliza lumea despre SDG-uri. Aplicația, care este preinstalată pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, este acum disponibilă pentru descărcare din Google Play și Galaxy Store și pe alte dispozitive Galaxy.

Vă prezentăm un ghid pentru campania Samsung Obiective Globale de unde puteți aflați cum să vă alăturați acestei campanii.

Aplicația are patru file: Actualizări, Obiective, Donare și Setări, conform News Samsung. După ce ați descărcat aplicația din Galaxy Store sau Google Play, veți primi informații despre pagina Actualizări a aplicației. Această pagină de pornire este un loc în care puteți afla despre Obiective și modul în care oamenii din întreaga lume lucrează pentru a le atinge. Aplicația Obiective Globale este primul pas către adoptarea unei schimbări sociale reale prin răspândirea conștientizării. Apăsând pe butonul „Aflați mai multe” sau pe fila „Obiective” din partea de jos a aplicației, puteți găsi un ghid cuprinzător și dedicat pentru fiecare dintre cele 17 obiective globale agreate de liderii mondiali.

ONU este cea mai importantă organizație internațională din lume. A fost fondată în 1945 și are 193 de state membre. ONU este finanțat prin contribuții voluntare din partea statelor membre. Din motive de securitate, toate scrisorile primite la ONU sunt sterilizate. Toate trimiterile poștale de la ONU sunt timbrate cu timbre emise de ONU.

Pagina fiecărui obiectiv vine cu o explicație cuprinzătoare a ceea ce abordează obiectivul. Sunt prezentate fapte și cifre cheie pentru a vă înțelege despre provocările pe care acest obiectiv intenționează să le atenueze.

Dacă doriți puteți dona lunar pentru aceste Obiective Globale

După ce ați văzut cele 17 Obiective din aplicație, dacă doriți puteți să donați direct acestei campanii. Găsiți un link pe pagina principală a aplicației din smartphone-ul Samsung pentru a face o mică donație unică sau puteți dona lunar. Puteți chiar să faceți o donație în onoarea cuiva sau să dedicați o contribuție la memoria persoanei iubite, dacă doriți.

Un alt mod în care poți susține campania cu aplicația Obiective Globale este prin angajarea anunțurilor. Fila Actualizări, după cum sugerează și numele, afișează actualizări despre Obiectivele Globale. Atingerea acestor anunțuri va genera venituri pentru Obiectivele Globale. Apoi le puteți dona Obiectivului ales de dvs., în fila Donare a aplicației. În timp ce sunteți pe pagina Actualizări, vei găsi, de asemenea, opțiunea de a primi anunțuri pe ecranul de blocare. Selectați „Pornire” pentru a o activa sau puteți comuta și opri cu ușurință această opțiune în orice moment în fila Setări a aplicației.

Fila Donare nu numai că arată banii donați, dar vă menține conectat la istoricul donațiilor tuturor utilizatorilor Obiectivelor Globale Samsung din întreaga lume.

Stiri

Samsung pe locul doi anul trecut în India, dar pierde puțin teren

Încep să apară cotele de piață la vânzările de smartphone-uri din ultimele trei luni ale anului 2019. Cu ajutorul acestor putem vedea...

Galaxy Note 20, o scurgere a unui proiect de design arată modulul foto

Anul trecut, primele scurgeri de informații despre Galaxy Note 10 au început să apară mult mai devreme decât era prevăzut. Dar acum,...

Galaxy Fold 2 în trimestrul doi 2019 după Z Flip, noi confirmări despre el

Să începem cu o certitudine: Galaxy Z Flip nu este succesorul lui Galaxy Fold, primul telefon pliabil Samsung. Am înțeles acest lucru...

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 vs Samsung Galaxy Tab S5e

Cu Galaxy Tab S6 și Galaxy Tab S5e, Samsung a lansat anul trecut două excelente tablete high-end, care sunt foarte similare la...

Actualizarea seriei Galaxy S9 cu Android 10 disponibilă în februarie

Samsung și-a actualizat foaia de parcurs pentru actualizarea cu sistemul de operare Android 10 în multe țări. Cu această ocazie am aflat...

Samsung Galaxy M31 certificat Bluetooth, lansarea pare iminentă

Samsung Galaxy M31 a fost certificat de Bluetooth SIG cu numărul de model SM-M315F / DS și SM-M315F / DSN. Acest lucru...

Un nou set cu cască – Samsung Odyssey Mixed Reality (2020)

Gigantul tech Samsung a fost de mai mulți ani activ pe piața căștilor VR / AR. În octombrie 2017, a fost anunțat...