Samsung Power Adapter Trio: încărcă foarte rapid toate dispozitivele

373
Samsung Power Adapter Trio incarca foarte rapid toate dispozitivele
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung vinde o varietate de încărcătoare cu fir și fără fir pentru smartphone-urile, tabletele, laptopurile și dispozitivele sale portabile. Acum, compania pare să fi lansat un nou încărcător rapid cu fir: EP-T6530. Samsung Power Adapter Trio este numele lui și oferă o modalitate de a vă încărca rapid toate dispozitivele. În acest fel nu mai aveți nevoie de încărcătoare separate pentru fiecare dispozitiv.

Acest nou încărcător super-rapid Samsung de 45W cu numărul de model EP-T4510 a fost listat de diverși retaileri. Din câte se pare Samsung Power Adapter Trio este deja disponibil pentru vânzare. Cu toate acestea, nu este clar în ce mod acesta este diferit de încărcătorul original de 45W (număr de model EP-TA845) pe care Samsung l-a lansat pentru Samsung Galaxy Note 10+ în 2019.

Samsung Power Adapter Trio – un încărcător polivalent

Samsung Power Adapter Trio (EP-T6530) este un încărcător nou de la Samsung și are trei porturi, potrivit SamMobile. Dispune de un port USB Tip-C (65W max); unul USB Tip-C (25W max); și 1x USB Tip-A (15W max). Noul încărcător costă în jur de 56 de euro și este deja disponibil pentru vânzare pe câteva site-uri din Europa. Cel puțin până în acest moment Samsung nu l-a lansat oficial, așa că nu suntem siguri dacă poate oferi o putere maximă de 65W.

Imaginile sugerează că acest încărcător este puțin mai mic și ar putea să se potrivească cu dimensiunile încărcătorului de 25W. Încărcătorul original de 45W, pentru cei care se întreabă, este destul de gros și mare și vine și cu un cablu USB-C mai gros. Desigur, mare sau mic, acest încărcător de 45W probabil nu va fi de mare folos majorității clienților. Spunem acest lucru deoarece există foarte puține smartphone-uri și tablete Galaxy care se încarcă la această viteză.

USB – Universal Serial Bus este o specificație pentru cabluri de transmisie date și energie electrică între diverse dispozitive. A fost dezvoltat de un consorțiu format din Compaq, DEC, Intel, IBM, Microsoft, NEC și Nortel și lansat în 1996.

Urmând istoria Samsung cu încărcătoarele, cele două porturi USB Tip-C de pe EP-T6530 ar putea fi compatibile cu USB PD 3.0 cu PPS. Folosind acest încărcător, vă puteți încărca rapid un Galaxy Book, un model Galaxy S21 sau Galaxy Z Flip 3.

Sunt informații că Samsung va reintroduce încărcarea rapidă cu fir de 45W cu Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. În acest sens, acest încărcător ar putea încărca rapid acele viitoare smartphone-uri de ultimă generație de la companie.