Samsung Power Bank de 10.000 mAh cu încărcare rapidă de 25W lansată

209
Acumulatorul Samsung de 10000 mAh cu incarcare rapida de 25W este oficial
Sursa foto: via sammobile.com

Noua baterie externă Samsung, al cărui număr de model „EB-P3400” a fost dezvăluit în scurgerile anterioare, este acum oficială. Samsung Power Bank EB-P3400 nu este încă disponibilă spre vânzare, dar site-ul oficial Samsung a dezvăluit totul despre ea, cu excepția prețului.

Bateria are o capacitate de 10.000 mAh și acceptă încărcare rapidă de 25W la încărcarea unui singur dispozitiv. Samsung Power Bank acceptă standardul Power Delivery 3.0 USB și poate încărca două dispozitive în același timp. Cu toate acestea, vitezele de încărcare coboară la 9W pentru încărcare a două dispozitive. Cutia de vânzare cu amănuntul în care vine baterie include un singur cablu USB-C.

Samsung nu a lansat în ultimul timp o nouă baterie externă, dar recent a brevetat o baterie Samsung Superfast Portable Power. Erau informații că aceasta va avea încărcare de 45W. Dacă acest model va fi lansat la Galaxy Unpacked 2023 cu seria Galaxy S23, încă nu știm.

Noua baterie Samsung Power Bank de 10.000 mAh lansată oficial

Magazinul online Samsung mai menționează că exteriorul power bank-ului a fost fabricat din materiale reciclate certificate UL (Underwriters Laboratories). Carcasa bateriei conține cel puțin 20% plastic reciclat post-consum. Samsung Power Bank de 25W este listat într-o singură culoare și anume Bej – Beige. Are un corp cu un finisaj frumos, linii curbate și margini moi care oferă o prindere confortabilă pentru utilizarea de zi cu zi. Nu este o culoare uniformă, conform SamMobile, deoarece pare să aibă un finisaj puțin granulat.

Underwriters Laboratories este o companie globală de certificare și inspecție a siguranței produselor. Fondată în 1894 are sediul în Illinois, SUA. UL are 73 de laboratoare și facilități de testare și certificare care deservesc clienții din 125 țări.

Conform unor informații anterioare, culoarea Beige – Bej a noii baterii este foarte asemănătoare cu una dintre opțiunile de culoare ale modelului Galaxy S23 Ultra. Bănuim că telefonul emblematic din 2023 nu va avea același finisaj granular. De obicei nu se întâmplă acest lucru cu telefoanele emblematice. Dar, din ce vedem în fotografiile oficiale, culoarea bej a lui S23 Ultra nu este prea departe de culoarea acestei baterii.

În acest moment lipsesc detaliile oficiale despre preț și disponibilitate la Samsung Power Bank. Dar acum că produsul este listat pe un site oficial Samsung, probabil că nu va dura mult până când clienții vor avea opțiunea de a-l cumpăra online. Va fi disponibil până la sfârșitul anului? Greu de spus. Dacă nu va fi, estimăm că va fi la vânzare înainte de lansarea seriei Galaxy S23 la începutul lunii februarie.