Samsung Superfast Portable Power, o nouă marcă de power bank

216
Samsung Superfast Portable Power
Sursa foto: hdblog.it

Compania Samsung pare dispusă să-și extindă gama de baterii externe (power bank). Sau cel puțin acest lucru reiese dintr-o nouă cerere de înregistrare a unei mărci comerciale de către gigantul high-tech sud-coreean. Dacă ne amintim bine, Samsung nu a lansat în ultimul timp o nouă baterie externă. Ultimul model fiind Samsung Power Bank PD de 20.000 mAh poate încărca trei dispozitive simultan. Acum probabil vom primi o baterie externă Samsung Superfast Portable Power.

Numele brevetat de Samsung lasă puțin loc de îndoială în privința destinației. Samsung Superfast Portable Power este un nume care este puțin probabil să fie folosit pentru altceva decât pentru un produs din categoria power bank, potrivit HDBlog. Samsung a investit deja mai multe resurse în trecut pentru a aduce pe piața baterii externe și cele aflate acum la vânzare sunt foarte apreciate.

Samsung Superfast Portable Power posibil cu viteză de încărcare de 45W

Documentele pentru marca Samsung Superfast Portable Power au fost depuse săptămâna trecută la USPTO în Statele Unite. Oficiul de Brevete și Mărci din Statele Unite – United States Patent and Trademark Office a aprobat acum acest nume și dispozitivul în sine. Conform clasificării, marca Samsung Superfast Portable Power poate fi folosit pentru „Încărcătoare de baterii pentru dispozitive mobile; acumulatori pentru dispozitive mobile”.

Prezența cuvântului Superfast în denumire ar putea indica faptul că Samsung ar putea urmări să ofere viteze de încărcare mai mari decât cei 25W suportați de modelele actuale. Ne gândim deja la o încărcare de 45W, deja disponibilă pe unele modele cum ar fi Samsung Galaxy S22 Ultra. Dar, testele efectuate până acum au arătat că diferența dintre 25 și 45W este mică folosind metodele tradiționale de încărcare. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru Samsung Galaxy S22 Ultra!

Printre cele mai celebre sloganuri din lume sunt: Nike – Just Do It – Doar fă-o. Levi’s – Quality Never Goes Out of Style – Calitatea nu se demodează niciodată. Harley-Davidson – All for Freedom – Libertate pentru toți.

Rămâne însă de luat în considerare un alt aspect imposibil de trecut cu vederea. Este vorba despre tendința companiilor de a înregistra mărci, nume și sloganuri chiar și fără ca acestea să fie neapărat utilizate pe un produs sau serviciu comercial. Va trebui, așadar, să așteptăm mai multe confirmări în următoarele câteva săptămâni în privința acestei mărci. Dar, în același timp, nici nu putem exclude complet faptul că, în realitate, acest power bank poate debuta cu viitoarea serie Samsung Galaxy S23.