Aplicația Samsung PPT Controller disponibilă pe seria Galaxy Watch 4

363
Aplicatia Samsung PPT Controller disponibila pentru Galaxy Watch 4
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

În 2017, compania sud-coreeană a lansat aplicația Samsung PPT Controller pentru ceasurile Gear & Galaxy. De atunci, a făcut parte din fiecare ceas inteligent Tizen. Anul acesta, compania a schimbat pista și s-a alăturat platformei Wear OS 3 cu ajutorul Google.

La început, unele aplicații lipseau din duo-ul Galaxy Watch 4, dar acum se întorc încet. Samsung PPT Controller este una dintre acele aplicații care sunt acum aduse de Samsung pe noul sistem de operare Wear. Aplicația este acum disponibilă pentru descărcare în Play Store pentru ceasurile inteligente cu Wear OS. Vă reamintim că deocamdată singurele smartwatch-uri Samsung cu Wear OS sunt Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic.

Samsung PPT Controller disponibilă pentru seria Galaxy Watch 4

Samsung PPT Controller este o aplicație esențială pentru mulți utilizatori care doresc să controleze prezentările PowerPoint de la încheietura mâinii. Utilizatorii pot opera diapozitive PPT (PowerPoint Presentation) folosind aplicația, conform TizenHelp. Puteți merge la diapozitivul următor sau la diapozitivul anterior și, de asemenea, să le opriți.

Rama fizică de pe Galaxy Watch 4 Classic sau rama digitală de pe Galaxy Watch 4 pot fi de asemenea folosite pentru a controla diapozitivele. Afișează timpul de prezentare și, de asemenea, activează alerta de vibrație atunci când prezentarea se încheie sau la intervalul de timp stabilit.

PowerPoint a fost creat de Robert Gaskins și Dennis Austin la compania de software Forethought, Inc. A fost lansat pe 20 aprilie 1987. A fost cumpărat de Microsoft cu 14 milioane USD la trei luni de la lansare. Este o componentă a Microsoft Office.

Pentru a utiliza aplicația Samsung PPT Controller, trebuie mai întâi să conectați smartwatch-ul la un computer. Pentru aceasta, căutați Galaxy Watch 4 în Dispozitive Bluetooth de pe computer și urmați pașii indicați. Puteți instala aplicația din Magazin Play pentru Wear OS pe Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 4 Classic.