Samsung vă permite acum să utilizați seria Galaxy Watch 4 ca walkie-talkie

612
Samsung va permite acum sa utilizati Galaxy Watch 4 ca walkie talkie
Sursa Foto: Daniel Bader / Android Central

Samsung a lansat o nouă aplicație Walkie-Talkie pentru cele mai recente ceasuri inteligente Galaxy. Aplicația vă permite să utilizați Galaxy Watch ca Walkie-Talkie pentru a purta conversații instantanee. Aplicația Samsung nu este compatibilă cu ceasurile inteligente Galaxy mai vechi. Funcția este similară cu funcția Walkie-Talkie introdusă de Apple pentru dispozitivele Apple Watch în 2018.

Samsung a lansat în liniște o nouă aplicație care permite utilizatorilor Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic să aibă conversații instantanee, „ca și cum ar folosi un walkie-talkie”. Folosește Bluetooth pentru a căuta prieteni din apropiere și pentru a-ți crea canalul Walkie-Talkie.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Puteți folosi seria Samsung Galaxy Watch 4 ca walkie-talkie

În mod surprinzător, noua aplicație nu este compatibilă cu ceasurile inteligente Galaxy mai vechi. Ne gândim aici la Samsung Galaxy Watch 3 și Galaxy Watch Active 2, care rulează pe propria platformă Samsung Tizen. Nu sunt nici informații dacă Samsung va duce această funcție mai târziu pe ceasurile mai vechi cu o actualizare.

Pentru a utiliza noua aplicație, trebuie să vă înregistrați contul Samsung pe un telefon conectat la Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 4 Classic. Samsung recomandă utilizarea aplicației Walkie-Talkie în timp ce ceasul este conectat la telefon atunci când o porniți pentru prima dată. Cu toate acestea, după ce ați terminat de configurat aplicația, ceasul nu trebuie să rămână conectat la smartphone-ul dvs. pentru ca funcția să poată fi folosită.

Dezvoltarea Walkie-Talkie a început în timpul celui de-al doilea război mondial. Sunt acrediatați cu acestă descoperire canadianul Donald Hings, inginerul radio Alfred J. Gross, polonezul Henryk Magnuski și echipele de ingineri de la Motorola.

După ce instalați aplicația WalkieTalkie pe ceas, va trebui să o asociați cu un alt ceas inteligent Galaxy Watch 4 din apropiere. Apoi, atingeți lung pictograma microfonului de pe ceas pentru a începe să vorbiți cu prietenii din Contacte. În afară de microfonul ceasului, aplicația necesită și contacte și permisiuni de apel pentru a funcționa conform intenției.

Inutil să spunem că majoritatea utilizatorilor probabil că nu vor găsi aplicația foarte utilă, dar nu se știe niciodată. De asemenea, Samsung nu este primul care oferă această funcție pe un ceas inteligent, conform Android Central. Apple oferă o caracteristică similară pentru ceasurile sale inteligente începând din 2018.