Samsung va prezenta un telefon mobil 5G la MWC 2019 Barcelona

1159

Toată lumea din domeniul telefoniei mobile și din industriile aferente sunt cu ochii pe MWC 2019 Barcelona. MWC 2019 are loc între 25 și 28 februarie și este aproape sigur că vom vedea primele telefoane 5G acolo. Acum, o informație de ultimă oră din Coreea de Sud, de la The Korea Herald, ne aduce o confirmare a acestui fapt.

Producătorii de smartphone-uri din Coreea de Sud Samsung Electronics și LG Electronics intenționează să-și prezinte primele smartphone-uri 5G, la cel mai mare târg din industria mobilă de la Barcelona. Aceste telefoane vor fi prezentate la Mobile World Congerss ​​în luna februarie și lansarea la vânzare va avea loc în martie, după comercializarea serviciilor wireless 5G.

Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, este de așteptat să prezinte pe Galaxy S și S+ marcând aniversarea a 10-a seriei Galaxy S la MWC 2019. Samsung se pregătește să prezinte trei modele din gama S10 și un model separat bazat pe 5G. Potrivit bloggerului Evan Blass, seria Galaxy S10 are o versiune mai accesibilă de 5,8 inch, modelul principal de 6,1 inch și S10+ de 6,4 inch.

Samsung și LG vor lansa telefoane 5G la MWC 2019 Barcelona

Toate informațiile și specialiștii din domeniu estimează că Samsung va introduce și un sistem de portofel rece care să poată stoca și tranzacționa criptomonede pe smartphone. Samsung a depus recent cerere pentru marci comerciale în acest sens la Oficiul pentru Proprietate Intelectuală al UE, (EUIPO). Cu toate acestea, nimic despre viitoarea serie Galaxy S10 nu a fost confirmat încă de Samsung.

EUIPO – European Union Intellectual Property Office. A fost înființată în 1994 și este Agenția Uniunii Europene responsabilă cu înregistrarea mărcilor. Are sediul la Alicante în Spania. Biroul procesează cereri pentru marcă și pentru design în 23 de limbi oficiale ale UE. În fiecare an se înregistrează o medie de 135.000 de mărci în Uniunea Europeană.

De asemenea, LG se pregătește să prezinte un smartphone de 5G în Barcelona. LG Electronics nu vrea să rămână în urmă în competiția pentru smartphone-uri 5G anul viitor, când se vor lansa primele rețele de acest fel.

Se aștepta ca LG să introducă telefoane de 5G în luna mai în Coreea de Sud și Statele Unite. Dar se pare că liderul mondial în smartphone-uri Samsung a schimbat recent planul privind lansarea 5G„. A declarat un oficial din domeniul telefoniei mobile.

Compania LG va lansa o versiune îmbunătățită a modelului G7 ThinQ la MWC 2019 cu procesor Qualcomm 5G. Dacă noul telefon LG de 5G va fi numit „G8 ThinQ” nu se știe momentan. La MWC 2018, LG a venit cu modelul V30S ThinQ, o versiune îmbunătățită a modelului V30 de anul trecut.

LG intenționează să revină puternic în domeniul smartphone-uri în 2020. Introducerea unui telefon cu 5G este văzută ca o nouă oportunitate„, a continuat oficialul sus amintit.