Samsung vrea să fie prima companie care va lansa un smartphone pliabil

1279

Am auzit nenumărate știri în ultimii ani că Samsung Electronics lucrează la un smartphone pliabil, am scris și noi pe iLoveSamsung permanent despre acest viitor smartphone pliabil Samsung. Compania sud-coreeană a recunoscut că într-adevăr lucrează la un astfel de dispozitiv și că acesta nu va fi doar un telefon de duzină. Samsung este așteptat să lanseze smartphone-ul pliabil la începutul anului viitor.

Ne pregătim mult pentru un telefon pliabil, dar îl vom prezenta atunci când este perfect tehnologic, trebuie să fim siguri că oferim cea mai bună experiență utilizatorilor când lansăm o nouă categorie„, a declarat șeful Samsung Mobile, Koh Dong-jin, la o conferință de presă în această primăvară.

Compania Samsung a declarat după lansarea modelului Galaxy S9 la începutul acestui an că nu mai era obsedată de „a fi prima din lume” pentru a aduce noi tehnologii pe piață. Declarația s-a bazat pe ideea că societatea nu se va grăbi să introducă noi tehnologii și ar vrea mai degrabă să aștepte și să le lanseze atunci când sunt pe deplin pregătite pentru consumatori.

Acum acest lucru se pare că nu mai este valabil.

Vorbind recent la un eveniment de presă al jurnaliștilor sud-coreeni, DJ Koh, șeful Samsung Mobile, a declarat ca firma high-tech este încă interesată să devină primul furnizor de smartphone din lume care va lansa un telefon pliabil. El a adăugat că Samsung „se concentrează pe dezvoltarea de inovații care vor fi cu adevărat acceptate și plăcute de consumatori„, păstrând în același timp dorința de a fi compania care va lua „primul titlu mondial„, în acest domeniu al telefoanelor pliabile.

CES – Consumer Electronics Show este o expoziție anuală organizată de Consumer Technology Association din Statele Unite. Are loc la Convention Center în Las Vegas, Nevada, SUA. Prima ediție a fost organizată în anul 1967 în New York City.

DJ Koh nu a dezvăluit alte informații despre dispozitivul însuși, informații așteptate cu sufletul la gură de ziariști, dar a menționat că nu mai este mult timp până când smartphone-ul pliabil să fie dezvăluit în cele din urmă. El a spus că Samsung a eliminat multe obstacole în ceea ce privește calitatea și durabilitatea produsului. Samsung nu ar fi demarat proiectul „dacă nu ar fi știut că realizează un lucru unic„, ceea ce sugerează că Samsung ar putea să vină cu o serie nouă de smartphone-uri pliabile. Această nouă gamă probabil se va numi, conform unor zvonuri, Samsung Galaxy F. Litera F din denumire venind de la termenul englezesc Foldable.

Puteți vedea ce înseamnă literele ce apar în denumirea telefoanelor Samsung în articolul din site-ul nostru.

Există o mult entuziasm dar și multă nerăbdare printre fanii Samsung care așteaptă de ceva timp să vadă ce poate oferi compania în acest format pliabil. DJ Koh nu a spus când dispozitivul va fi dezvăluit. Mai multe informații referitoare la o posibilă lansare sugerează că ar putea apărea la începutul anului viitor. Evenimentul Consumer Electronics Show (CES) 2019 din Las Vegas, care se va desfășura în ianuarie, este dat ca cel mai probabilă locație pentru lansarea telefonului pliabil.

În funcție de cât de bine funcționează și de impactul acestuia la public în timpul lansării și după, o lansare globală ar putea avea loc în 2019.

SURSĂSamMobile