Samsung va lansa primul smartphone 5G din lume în februarie 2019

905

Samsung intenționează să lanseze Galaxy S10 în februarie anul viitor pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a seriei Galaxy. Conform Businesskorea, Samsung speră să-și revigoreze afacerea cu smartphone-uri cu Galaxy S10 și primul său telefon pliabil.

Potrivit surselor din industrie, Samsung a anunțat mai multe companii care furnizează camere pentru Galaxy S10 să înceapă producția din luna noiembrie. În mod normal, Samsung anunță producătorii de componente cu mult timp înainte de începerea producției în masă. Se ia această măsură deoarece are nevoie de timp pentru a îmbunătăți randamentul produselor.

Camere foto performante și senzor ultrasonic pentru amprente

Galaxy S10, se știe deja, va fi echipat cu cinci camere foto, ca recentul smartphone Galaxy A9. Cu toate acestea, în timp ce Galaxy A9 are o cameră în față și patru la spate spate, Galaxy S10 probabil să aibă două camere față și trei spate. Cele trei camere foto din spate sunt una cu unghi larg de 12 MP, una cu unghi super-wide de 120° de 16 MP și una cu teleobiectiv de 13 MP.

Afișajul este de 5,8 inch, 6,1 inch și 6,44 inch în funcție de model. Guo Mingchi, analist al TF International Securities, a prezis că modelele de 6,1 inch și 6,44 inch sunt susceptibile de a include funcția de identificare a amprentelor digitale cu un senzor cu ultrasunete sub ecran. „Senzorul de amprente cu ultrasunete este o funcție la care Apple a renunțat să o instaleze în telefonul său. Aceasta va fi cea mai importantă parte pe care Samsung Electronics o promovează„, a spus el.

TF InternationalTianfeng International Securities Group Co, este o companie de consultanță cu sediul în Hong Kong. Activitatea este focusată pe companiile internaționale cu interese din China și se desfășoară într-o manieră specială și adaptată la nevoile lor. Echipa este formată din specialiști și analiști din mai multe țări.

Există posibilitatea ca un model special care să susțină conexiunea 5G să fie inclus în seria Galaxy S10. În acest caz, Galaxy S10 va fi primul smartphone Galaxy care va sprijini rețeaua de comunicații 5G. Rețeaua 5G va fi lansată anul viitor. Galaxy S10, împreună cu telefonul pliabil Galaxy X, sunt produsele care vor oferi un impuls serios pe piață pentru Samsung.