Samsung extinde posibilitățile de print pentru utilizatorii telefoanelor Galaxy

1412

Ultima actualizare, de la Samsung, Samsung Print Service, oferă suport direct pentru „Galaxii” pentru a se conecta și copia pe aproape orice imprimantă.

Actualizarea rulează automat pe Galaxy S4, S5, S6 și S7, în timp ce altele modele, pot descărca aplicația din Play Store, cu condiția să utilizeze aplicația KitKat, cu sistemul de operare Android 4.4 („KitKat” este o versiune a sistemului de operare mobil Android).

Ea deschide Mopria Print Library (o bază de date cu driverele a peste 88 de milioane de imprimante din întreaga lume), este uluitor pentru cei care doresc să imprime ceva direct de pe telefoane sau tablete. Mopria Alliance, este o organizație non-profit la nivel mondial, are scopul de a simplifica imprimarea de pe smartphone-uri, tablete și dispozitive. www.mopria.org.

Samsung este membru fondator al Mopria Print Library.

Cu cea mai recentă actualizare de la Samsung, vă puteți conecta direct la aproape orice tip de imprimantă pentru a-i trimite și imprima documente, fișiere, fotografii, în esență, orice pentru imprimat din orice aplicație, fără prea multe complicații.

Se poate printa pe orice tip de imprimantă de la orice firmă, Minolta, Toshiba, Epson, Lexmark, Sharp, Dell, Konica, Ricoh etc.

Potrivit lui Matt Smith, vice-președinte al Samsung Printing Solutions, „Adăugarea Mopria Print Library la Samsung Print Service, este cel mai recent efort făcut de conducerea noastră pentru a elimina barierele care le înfruntă utilizatorii atunci când încearcă să imprime la diferite branduri de imprimante.

Samsung continuă să dezvolte metode cât mai simple de consum sau de afaceri profesionale pentru a copia de pe dispozitivele sale mobile, totul pentru consumatorii noștri”, a declarat Matt Smith.

Înainte de această integrare, utilizatorii au trebuit că caute și să descarce, aplicații de imprimante specifice pentru fiecare marcă de imprimantă.

Samsung va continua colaborarea cu Mopria Alliance pentru a accelera și dezvolta în continuare metodele de imprimare de pe mobile precum și pentru extinderea pentru industrie și intreprinderi a acestei aplicații.

SURSĂSamsung News