Noi carduri micro-SD Samsung PRO Plus și EVO Plus, mai rapide și durabile

532
Noi carduri microSD Samsung PRO Plus si EVO Plus mai rapide si durabile
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a prezentat ieri noul său micro-SD PRO Plus și un card micro-SD Samsung EVO Plus reproiectat și îmbunătățit. Noile carduri micro-SD sunt ideale pentru stocarea extinsă a dispozitivelor mobile și captarea de fotografii de înaltă calitate. De asemenea, pot fi folosite pentru stocarea de înregistrări video 4K Ultra HD și alte tipuri de conținut de pe camerele de acțiune și drone – chiar și în condiții extreme.

Noile carduri micro-SD Samsung sunt pentru nevoile de stocare de zi cu zi și profesionale, potrivit Samsung Newsroom. Samsung PRO Plus și Samsung EVO Plus oferă viteze de citire și scriere rapide, durabilitate sporită și o mare varietate de opțiuni de capacitate. Și în luna octombrie anul trecut Samsung a lansat o varietate de carduri micro-SD.

Ambele modele au două straturi de protecție mai mari decât generația anterioară, făcându-le capabile să reziste la apă, temperaturi extreme, la raze X, uzură, căderi și impact magnetic. Oferite cu o garanție limitată de 10 ani, Samsung PRO Plus și Samsung EVO Plus vin cu o garanție de 10 ani. Astfel permit utilizatorilor să stocheze date, fără grija lipsei de spațiu, cu încrederea că tot conținutul este bine protejat.

Samsung PRO Plus și EVO Plus cu viteze mari de scriere și citire

Cardurile micro-SD Samsung PRO Plus sunt concepute pentru creatori de conținut mai exigenți. Acestea au viteze de citire și scriere de până la 160 MB / s și respectiv 120 MB / s. Cardurile micro-SD PRO Plus vor fi disponibile în capacități de 128GB, 256GB și 512GB.

Samsung EVO Plus este conceput pentru a oferi utilizatorilor obișnuiți liniște sufletească. Oferă o fiabilitate ridicată și performanțe stabile în timpul utilizării zilnice. Oferă viteze de transfer de până la 130 MB / s și o viteză de citire secvențială de 1,3x mai mare în comparație cu versiunea anterioară. Cardul micro-SD EVO Plus va fi disponibil în capacități de 64, 128, 256 și 512GB.

Cardurile micro-SD Samsung PRO Plus și Samsung EVO Plus, cu un design Blue Wave, sunt deja disponibile la vânzare. Pentru mai multe informații despre ofertele de carduri micro-SD Samsung, vizitați https://www.samsung.com/ro/memory-cards/.