Samsung a lansat noi carduri SD PRO Plus și EVO Plus

749
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Samsung, lider mondial în tehnologia avansată de memorie, a prezentat ieri noile carduri SD PRO Plus și EVO Plus. Noile carduri SD oferă viteze excepționale pentru a suporta formatele video 4K UHD și Full HD. Cele două noi linii de carduri SD au protecție și durabilitate îmbunătățită.

Funcțiile de protecție îmbunătățite oferă consumatorilor o liniște sufletească suplimentară în materie de siguranță. Cu Samsung PRO Plus și EVO Plus, creatorii de conținut și consumatorii generali pot lucra fără probleme pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv DSLR, camere video și PC-uri.

Viteze mari de scriere și citire pe EVO Plus și PRO Plus

Samsung PRO Plus oferă viteze secvențiale de citire și scriere de până la 100 MB / s, respectiv 90 MB / s. Pentru fotografii profesioniști, cinefili și YouTubers, performanța extraordinară de scriere secvențială a cardului PRO Plus permite înregistrarea video UHD 4K impecabilă și fotografii în rafală. Calitate și tradiție garantată de Samsung!

Samsung EVO Plus asigură redarea lină la editare 4K, precum și videoclipuri Full HD cu viteze de transfer de până la 100 MB / s. Samsung EVO Plus este disponibil în patru capacități de stocare de la 32, 64, 128 și 256GB. În acest fel utilizatorii pot adăuga spațiu de stocare suplimentar pentru a se bucura de mult conținut pe dispozitivele lor.

Secure Digital, prescurtat oficial ca SD, este un format de card de memorie nevolatil dezvoltat de SD Association (SDA) pentru utilizare pe dispozitive portabile. Standardul a fost introdus în 1999 prin colaborarea dintre SanDisk, Panasonic și Toshiba.

Samsung a creat noile carduri de memorie știind că fotografiile și videoclipurile personale și profesionale sunt valoroase și călătoresc adesea cu noi de la o aventură la alta. Proiectate cu o durabilitate maximă, PRO Plus și EVO Plus vă ajută să surprindeți mai multe momente în condiții extreme. Cele două modele au protecția completă, sunt impermeabile, rezistente la temperatură, la raze X și la medii magnetice. Sunt rezistente la șocuri și rezistă la căderi de la o înălțime de cinci metri. Ambele serii au o garanție de 10 ani.

Samsung PRO Plus și EVO Plus cu protecție completă

Samsung SD PRO Plus și Samsung EVO Plus foarte bine protejate pentru orice situație. Iată de ce protecție dispun:

  • Apă: apă sărată și adâncimi de până la 1m până la 72 ore.
  • Temperaturi: de funcționare între -25℃ și 85℃ / neoperante între -40℃ și 85℃.
  • Raze X: până la 100mGy (echivalent cu majoritatea aparatelor cu raze X din aeroport).
  • Magneți: până la 15.000 gauss.
  • Șocuri: până la 1.500Gs (G este o unitate de accelerație gravitațională).
  • Căderi: capabile să reziste la căderi de la înălțime de până la 5 metri.
  • Uzură: capabile să reziste până la 10.000 de lovituri.

Samsung SD PRO Plus și EVO Plus vor fi disponibile începând de luna aceasta.