Samsung va rezolva problemele Android Auto cu actualizarea din iulie

822
Samsung va rezolva problemele Android Auto cu actualizarea din iulie
Sursa Foto: via niversmartphone.com

Android Auto este disponibil pe mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Cu toate acestea sunt probleme care apar din când în când, iar unii utilizatori de smartphone-uri Samsung se confruntă acum cu o problemă în care Android Auto se blochează. Problema se poate datora fie aplicației Android Auto în sine, fie unui anumit smartphone și firmware-ului său. Cu toate acestea, Google și Samsung par să fie conștienți de această problemă și au lucrat la remedierea acesteia.

Diverși utilizatori de Galaxy S21 spun că Android Auto se blochează atunci când își deblochează telefonul. Se pare că problema nu se limitează doar la seria Galaxy S21. Diverse smartphone-uri Galaxy se confruntă cu această problemă, dar nu toți utilizatorii sunt afectați. Lucrul bun este că Google și Samsung au lucrat la această problemă, iar o soluție este în curs de lansare.

Problemele cu Android Auto vor fi rezolvate de Samsung cu actualizarea din iulie

Deoarece cauza acestei probleme a venit de la Samsung, aceasta va fi remediată printr-o actualizare de software luna viitoare. Un membru al echipei Android Auto a confirmat în forumurile de asistență Google că Samsung va include remedierea erorilor în actualizarea software-ului de luna viitoare. Deci, dacă vă confruntați cu această problemă pe dispozitivul dvs., trebuie să așteptați actualizarea de securitate din iulie 2021 pentru a remedia eroarea.

Anul trecut, smartphone-urile Galaxy s-au confruntat cu o altă eroare legată de Android Auto, potrivit Universmartphone. Atunci aplicația a încetat să funcționeze și arăta mesajul „Conexiunea la internet nu este suficient de puternică în acest moment”. Totuși smartphone-ul avea o conexiune activă la internet. Bug-ul a fost remediat după câteva săptămâni printr-o actualizare de software din partea Google.

Android Auto este o aplicație mobilă dezvoltată de Google. Pentru a folosi aplicația un utilizator trebuie să aibă un dispozitiv și un autovehicul compatibile cu Android Auto. Toți marii producători de autovehicule au implementat Android Auto.

Sigur că este regretabil faptul că utilizatorii vor trebui să aștepte cel puțin două săptămâni pentru această rezolvare. În același timp este bine să vedem că Samsung și Google colaborează rapid pentru a rezolva problema.

Această situație servește și ca un memento pentru a arăta de ce sunt atât de importante actualizările regulate de securitate. Dincolo de îmbunătățirea securității dispozitivelor dvs., aceste actualizări încep să devină o parte tot mai atrăgătoare a telefoanelor Samsung Galaxy.