Samsung a schimbat programul de actualizare la Android 10

1147
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung și-a modificat programul oficial al actualizărilor dispozitivelor cu sistemul de operare Android 10. O serie de dispozitive – inclusiv Galaxy Fold, Galaxy A80, Galaxy A7 și Tab S6 – vor primi actualizarea puțin mai târziu decât a fost planificat anterior. Un alt smartphone Samsung va primi actualizarea la Android 10 mai devreme.

Dacă urmăriți cu atenție știrile noastre despre actualizările dispozitivelor Samsung Galaxy la Android 10, aveți o idee despre când vor primi anumite telefoane/tablete upgrade-ul. Acest program se bazează parțial pe acțiunile concrete desfășurate de Samsung și parțial pe un program pe care producătorul l-a publicat în comunitatea Samsung Members.

Mai multe modificări privind actualizarea la Android 10 la telefoanele Samsung

Acum acest program din Samsung Members a fost ajustat iarăși zilele trecute, conform GalaxyClub. Unele smartphone-uri Samsung primesc din păcate actualizarea la Android 10 mai târziu decât se așteptau posesorii lor. Sunt și unele telefoane care vor primi mai repede această actualizare.

Printre altele, vedem că Samsung Galaxy Fold și Samsung A80 primesc actualizarea o lună mai târziu, în mai. Aceste smartphone-uri au fost planificate anterior pentru aprilie și respectiv pentru martie pentru actualizarea sistemului de operare. De asemenea, Samsung Galaxy A7 și Galaxy A9, ambele din 2018 vor primi actualizarea tot în luna mai, după ce anterior au fost planificate pentru luna aprilie. În plus, Samsung Galaxy J6+ primește actualizarea o lună mai târziu, în iulie. A fost planificat inițial pentru iunie.

Actualizarea pentru tableta premium Samsung Galaxy Tab S6 este, de asemenea, mutată din aprilie până în mai. Și apoi mai există Galaxy A6+, care a fost trecut la actualizare din mai în luna iunie, cu o lună mai târziu decât planificarea inițială. În schimb, Samsung Galaxy A40 planificat pentru aprilie a început deja să primească Android 10 de câteva zile.

Android 10 este a zecea versiune majoră a sistemului de operare Android. Google a lansat prima versiune beta a Android 10 sub denumirea preliminară „Android Q” pe 13 martie 2019, exclusiv pe telefoanele sale Pixel. Șase versiuni beta au fost lansate înainte de versiunea finală.

Sigur că după debutul actualizării aceste telefoane și nu numai ele vor primi actualizarea în funcție de țară și operatorul de telefonie mobilă. Modelele care nu sunt blocate în rețea vor primi cel mai repede Android 10.

Aveți aici toate modificările mai ușor de citit dintr-o privire

  • Galaxy Fold – va fi actualizat în mai 2020 (a fost planificat inițial în aprilie)
  • Galaxy A80 – în mai 2020 (a fost planificat în martie)
  • Galaxy A7 (2018) – în mai 2020 (a fost planificat în aprilie)
  • Galaxy A9 (2018) – în mai 2020 (a fost planificat în aprilie)
  • Galaxy A6+ – în mai 2020 (a fost planificat în iunie)
  • Galaxy J6+ – în iunie 2020 (a fost planificat în iulie)
  • Galaxy Tab S6 – în mai 2020 (a fost planificat în aprilie)
  • Galaxy A40 – Actualizat deja cu Android 10 (a fost planificat în aprilie)

În total, luna mai pare a fi una dintre cele mai aglomerate luni pentru lansarea actualizării la Android 10. Și alte smartphone-uri Samsung sunt planificate pentru luna mai. Samsung Galaxy A50, Galaxy A20e și A10 sunt, de asemenea, programate să primească actualizarea în luna mai. Dar și în aprilie, actualizarea este încă așteptată pe o serie de alte dispozitive. De exemplu, Samsung Galaxy A70 și Galaxy A6.