Samsung a lansat noul proiector Premiere și în Coreea de Sud

676
Sursa Foto: en.yna.co.kr

Samsung Electronics Co. a lansat ieri noul său proiector home cinema Premiere în Coreea de Sud. Proiectorul cu laser 4K Ultra Short Throw a fost lansat de companie luna trecută. Săptămâna trecută a fost lansat și în Statele Unite și am prezentat atunci modelele și prețurile pentru SUA.

The Premiere, cel mai recent proiector cu laser ultra scurt 4K de la Samsung, vine în două modele. Un model premium Samsung LSP9T la un preț de 7,49 milioane de won, aproximativ 6.430 USD și un model standard Samsung LSP7T la un preț de 4,49 milioane de won, aproximativ 3.860 de dolari.

Samsung The Premiere, un proiector pentru home cinema

Proiectorul home theater The Premiere a fost prezentat pentru prima dată pe 2 septembrie la conferința virtuală Samsung, „Life Unstoppable”. Începând de ieri modelele sus amintite vor fi disponibile în magazinele Samsung din Coreea de Sud, inclusiv la Samsung Digital Plaza.

The Premiere va fi disponibil și online exclusiv prin Naver în perioada 5 – 11 octombrie, conform Yonhap. După această perioadă poate fi achiziționat și de la alte magazine online din Coreea. Samsung va oferi la vânzare diferite beneficii și un abonament de șase luni la servicii video. În acest fel cumpărătorii pot avea o experiență completă de home cinema.

Home cinema este un sistem audio-video de divertisment la domiciliu. Acesta urmărește să reproducă acasă o experiență la fel ca în cinematografe folosind echipamente electronice video și audio de larg consum.

Modelul Samsung The Premiere LSP9T oferă un ecran de 130 inch și are o luminozitate maximă de 2.800 lumeni. Este primul proiector laser 4K din lume cu certificare HDR10+. Are o sursă de lumină triplă cu laser (roșu, verde și albastru) și un sistem de boxe de 40W. LSP7T este un proiector cu laser 4K de 120 de inch, cu o luminozitate maximă de 2.200 lumeni și boxe de 20W.

Ambele proiectoare rulează Tizen OS și oferă asistenți vocali Alexa, Bixby și Google Assistant. De asemenea, oferă oglindirea ecranului, Game Enhancer, gestionare ușoară a cablurilor și instalare fără probleme.

Samsung a spus că Premiere se încadrează în produsele sale TV Lifestyle, care reflectă stilul de viață al utilizatorilor. Linia de televizoare pentru stilul de viață Samsung include în prezent The Serif, un televizor axat pe decorul casei, The Frame și Terasa, un televizor pentru aer liber.