The Terrace, televizorul Lifestyle Samsung va fi disponibil în Europa

719
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a adăugat televizorul The Terrace (Terasa) la linia de televizoare Lifestyle la începutul acestui an. Astfel compania a completat modele existente precum The Sero și The Frame cu un nou televizor destinat spațiilor exterioare.

Inițial televizorul Samsung The Terrace a fost disponibil doar în Statele Unite și Coreea de Sud. Acum, la câteva luni de la lansarea oficială, Samsung The Terrace este în cele din urmă disponibil și în Europa. Noul televizor Samsung a fost lansat în Germania în trei dimensiuni și la trei prețuri diferite începând de la 3.898€. Televizorul va fi disponibil și în Marea Britanie, Italia, Spania, Franța și Elveția.

Samsung The Terrace rezistă la temperaturi extreme

The Terrace față de celelalte televizoare Samsung a fost construit în principal pentru utilizare în aer liber. Chiar de aici vine și numele său, conform Universmartphone. Televizorul are certificare IP55 pentru rezistența la praf, apă și insecte. Cu IP55 praful poate pătrunde doar în cantități mici și nu afectează funcționarea televizorului. De asemenea, rezistă la apa care cade sub formă de pulverizare la orice unghi de până la 60° față de verticală. O altă caracteristică importantă, televizorul poate rezista la temperaturi cuprinse între -30 și +50° Celsius.

Cu o construcție robustă, The Terrace oferă o experiență de vizionare premium datorită afișajului său QLED 4K. Acesta are o luminozitate medie de 2.000 de niți și niveluri de luminozitate de vârf de 4.000 de niți. Vizibilitatea este esențială în condițiile de folosire în medii exterioare. Astfel Samsung a pus pe acest televizor o tehnologie adaptivă de imagine care se adaptează permanent la lumina mediului înconjurător.

Inch-ul este o unitate de măsură britanică pentru lungime, folosită în SUA și alte câteva zone. Mai este frecvent utilizat pentru lungime în Canada, UK, Irlanda, India, Malaezia, Australia și Noua Zeelandă. Lungimea unui inch este 25,4 mm.

Sunetul este la fel de important, iar The Terrace este livrat cu propria bară de sunet. A fost concepută pentru acustică în aer liber și, la fel ca televizorul în sine, bara de sunet The Terrace Soundbar este certificată IP55. Atât televizorul, cât și bara de sunet pot fi controlate folosind aceeași telecomandă Wi-Fi / Bluetooth.

The Terrace este disponibil în Germania, în dimensiuni de 55 inch (139,7 cm), 65 și 75 inch (190,5 centimetri). Modelul de 55 inch are un preț de 3.898 euro, în timp ce varianta de 75 inch costă 6.335€. Terasa de 65 de inch, de dimensiuni medii, vă avea un preț de 4.872 euro.