Samsung a lansat un nou purificator de apă Bespoke

247
Samsung a lansat un nou purificator Bespoke
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat un nou purificator de apă Bespoke la comandă, potrivit pentru casele cu o singură persoană sau gospodăriile mici. Purificatorul de apă nu numai că filtrează bine substanțele străine din apa de la robinet cu un „sistem de filtrare în patru trepte”, dar are și un design încorporat care instalează un modul de purificare a apei sub chiuvetă și un robinet colorat pentru se asorta mai bine în orice spațiu.

În plus, noul purificator de apă Bespoke sterilizează automat tubul intern o dată la 3 zile. În acest fel îndepărtează 99,9% din bacteriile care se pot depune în tub. În plus, „Smart Clean Care” drenează automat apa din interior la fiecare 4 ore dacă produsul nu este utilizat. Noul purificator de apă Samsung Bespoke este eficient în utilizare și poate purifica maxim 1.500 litri de apă pe zi.

Purificatorul de apă Samsung Bespoke certificat de NSF din SUA

Noul purificator Samsung a fost certificat de NSF pentru capacitatea sa de a elimina micro-cistina și metalele grele (plumb, mercur, crom), etc. cauzate de micro-plastice și alge. NSF (National Sanitation Foundation) este un institut american de testare pentru apă potabilă și purificatoare de apă cu sediul în Michigan SUA, acreditat de Institutul American de Standarde Naționale (ANSI), potrivit SamsungNewsroom.

De asemenea, noul purificator de apă Samsung Bespoke a fost certificat de NSF pentru că materialele tuturor pieselor care vin în contact cu apa în întregul sistem de purificare a apei, de la filtre la tuburi de aer și robinet, sunt protejate de peste 1.000 de substanțe nocive.

ANSI – American National Standards Institute este o organizație americană privată, non-profit, care coordonează dezvoltarea standardelor voluntare în Statele Unite. ANSI a fost fondată în 1918 și are sediul în Washington DC.

Filtrul purificatorului de apă poate fi înlocuit foarte ușor când cantitatea efectivă de apă purificată este consumată, pe baza istoricului real al producției de apă. Această metodă poate fi utilizată mai eficient și mai igienic decât metoda de înlocuire a filtrului bazată pe perioade de utilizare. La aceasta din urmă există riscul înlocuirii inutile a filtrului fără să fi consumat cantitatea de apă suportată de filtru.

Acest nou produs este convenabil și deoarece poate fi conectat cu aplicația Samsung SmartThings. Astfel se pot seta opțiuni de utilizare și de gestionare a produsului în funcție de stilul de viață al consumatorului.

Noul purificator poate fi setat prin telefon

Cantitatea de apă poate fi ajustată în unități de 10 ml și pre-setată până la 5 niveluri printr-un dispozitiv mobil. Acest lucru este foarte util pentru consumatorii care vor diverse cantități de apă în funcție de situațiile de folosire.

Temperatura de ieșire furnizată de produs în trei etape poate fi, de asemenea, subdivizată. Sunt în total de 11 trepte de la 40° la 5 grade prin aplicația Samsung SmartThings. În special, purificatorul de apă poate oferi apă la temperatură ridicată de 90°, de exemplu pentru un ceai.

Dacă utilizați funcția „Scan Cook” a serviciului de gătit SmartThings, care vă permite să verificați rețeta prin scanarea codului de bare al mâncării, cantitatea necesară de apă este trimisă și la purificatorul de apă. Sistemul de sterilizare automată cu funcția de îngrijire inteligentă poate seta timpul de funcționare o dată la 3 zile sau îl poate rula imediat când dorește consumatorul. Purificatorul are un robinet cu un unghi de rotație 160°. În acest fel jetul de apă poate fi direcționat foarte ușor în spațiul de instalare pentru un plus de confort.

Noul purificator de apă Bespoke de la Samsung este disponibil în trei culori: bej, alb și negru. Dispozitivul are un preț între 690.000 și 1,09 milioane KRW (~500 – 780 euro), în funcție de configurația modulului. Momentan nu a fost anunțat pe ce piețe va fi disponibil noul purificator Bespoke.