Acasă Stiri Televizoarele Samsung QLED 8K foarte bine primite în Europa

Televizoarele Samsung QLED 8K foarte bine primite în Europa

Televizoarele Samsung QLED 8K au fost foarte bine primite de utilizatori și sunt extrem de populare și în Europa după Statele Unite. Aceste extraordinare televizoare 8K au fost lăudate de mai multe reviste de specialitate din Europa.

T3.com este unul dintre cele mai importante site-uri de internet din Marea Britanie, iar revista T3 este omologul său tipărit. Conform T3: „Televizorul Q950TS este o capodoperă de 8K, i-am acordat dat 5 puncte din 5”. Televizorul Q950TS face parte din seria Samsung QT950S și are un ecran Infinity.

T3 a apreciat foarte mult imaginea, reproducerea imaginii în HDR și raportul de contrast, conform site-ului Wired. Site-ul T3 a mai adăugat: „Dacă vreți să vă bucurați de un conținut TV de calitate trebuie să cumpărați televizorul Samsung QLED 8K Q950TS“. Este televizorul perfect pentru a arăta conținutul vizionat exact cum a fost conceput de autor“. Nu în ultimul rând a fost apreciat și extraordinarul său design.

Aprecieri excelente pentru QLED 8K de la Forbes, TechRadar și AVForums

Televizorul Samsung QLED 8K Q950TS are un design inovator și o calitate uimitoare a imaginii”. A concis și cunoscuta revistă economică globală Forbes.”Televizorul Samsung este o platformă inteligentă, care este bine echipată cu aplicații majore de streaming video, precum Disney+, Apple TV, Netflix și Amazon Prime. Am apreciat foarte mult designul Infinity Screen„, a mai spus Forbes.

Alte aprecieri favorabile vin și de la site-ul profesionist IT TechRadar. Acesta a lăudat televizorul Samsung QLED 8K: „Q950TS este cel mai bun dintre televizoarele 8K existente”. A fost remarcat designul excelent, Infinity Screen și tehnologia de upscaling. Și TechRadar i-a oferit seriei Samsung QLED 8K un punctaj perfect.

TechRadar este o publicație online axată pe tehnologie, cu echipe editoriale și redacții în Statele Unite, Marea Britanie, Australia și India. În ianuarie 2018 TechRadar a fost al 10-lea cel mai popular site de tehnologie din lume, cu peste 73 de milioane de cititori pe lună.

AVForums este cea mai comunitate pentru amatorii și consumatorii de electronice audio vizuale din Marea Britanie. Publică recenzii, păreri și sfaturi de la profesioniști și experți despre produsele audio-vizuale. Iată ca a spus despre Samsung QLED 8K AVForums: „Q950TS este cel mai bun televizor existent cu cea mai recentă tehnologie aplicată pentru a îmbunătăți experiența de vizionare TV”. AVForums i-a oferit cea mai mare notă „Best In Class”.

Seria de televizoare Samsung QLED 8K recunoscută peste tot în lume

AVForums a apreciat cât de ușor se conectează toate dispozitivele la Samsung QLED 8K. Funcția „Butler digital” poate controla și urmări toate dispozitivele conectate. „Ghid universal”, care instalează aplicații populare de servicii de streaming video, cum ar fi „Disney+” și recomandă conținut în funcție de preferințe. Funcția HDR care acceptă cel mai bun volum de culoare și luminozitate ridicată.

Noua serie Samsung QLED 8K a fost recunoscută pentru puterea și performanțele sale excepționale nu numai în SUA, ci și în mass-media din Europa„. A declarat Chu Jong-seok, vicepreședinte al diviziei de afișare video la Samsung Electronics.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...