Integrați televizorul Samsung QLED în decorul de acasă cu Modul Ambient

1778

Televizoarele Samsung aduc o varietate de opțiuni de personalizare pentru a se potrivi tuturor gusturilor. Samsung este lider pe piața mondială a televizoarelor în ultimii 13 ani consecutivi. Una dintre cele mai importante serii din portofoliul său sunt televizoarele Samsung QLED. Una dintre caracteristicile care atrag cel mai mult atenția la aceste modele este Modul Ambient. Practic Ambient Mode încorporează televizorul într-un perete prin reproducerea digitală a texturii peretelui, creând astfel efectul „invizibilității”.

Ambient Mode păstrează televizorul în modul de așteptare. Setările de fundal pentru Modul Ambient pot varia în funcție de locul în care este instalat televizorul, incluzând, dar fără a se limita la, modele de perete, diferite șabloane sau culori. Puteți să utilizați aplicația SmartThings pentru transfera o fotografie din telefon, potrivit NewsSamsung. Rezultatul imaginii ce apare în Modul Ambient poate varia în funcție de rezoluția aparatului foto al telefonului. Modelele QLED care au această caracteristică disponibilă sunt Samsung Q6FN, Q7FN, Q8CN și Samsung Q9FN.

Pentru a efectua configurația este foarte simplu. Este suficient să apăsați de două ori butonul Ambient Mode de pe telecomandă și să alegeți una din cele zece imagini predefinite care vin împreună cu televizorul. Dacă niciuna dintre ele nu este compatibilă cu peretele consumatorului, acesta își poate crea propriile texturi folosind aplicația SmartThings. Pentru a combina QLED cu spațiul, Modul Ambient vă permite să afișați fotografii sau să afișați informații cum ar fi vremea și timpul local peste aceste imagini.

Ambient Mode pe Samsung QLED are categoriile „Deco” și „Foto”

Televizoarele Samsung QLED compatibile cu aplicația SmartThings pot varia în funcție de regiune. Funcțiile aplicațiilor SmartThings pot să difere în funcție de sistemul de operare al smartphone-ului dvs. Pentru a accesa aplicația SmartThings, trebuie să o descărcați și să o instalați. Aplicația SmartThings este disponibilă pentru Android și iOS.

SmartThings conectează între ele dispozitivele inteligente Samsung pentru a funcționa împreună. Aplicația SmartThings permite să te conectezi cu o gamă largă de dispozitive şi electrocasnice inteligente, inclusiv telefoane, televizoare și frigidere inteligente. SmartThings vă permite să controlați încuietorile inteligente, luminile, prizele, termostatele și nu numai.

Prima alternativă de utilizare a modului Ambient este „Deco”. Prin aceasta este posibilă transmiterea conținuturilor decorative care se armonizează cu spațiul, în funcție de gustul consumatorului. Sunt mai multe opțiuni de integrare a televizorului în mediu într-un mod sofisticat și discret.

În categoria „Foto”, utilizatorul poate transfera cele mai bune înregistrări sau imagini favorite prin intermediul aplicației SmartThings, configurând dispozitivul pentru a afișa fotografii în timp ce televizorul QLED este „oprit”. În plus, modul „Info” face posibilă urmărirea datelor zilnice utile, precum timpul și vremea, în timp ce un anumit decor este afișat pe ecran.

Un alt factor important este consumul redus de energie, dat fiind faptul că Ambient Mode consumă doar 30% față de utilizarea normală a unui televizor. Puteți și seta televizorul să se oprească automat în maximum patru ore. În acest fel, utilizatorul realizează economii de energie, transformând în același timp televizorul într-un element elegant și util pentru decorul casei. Toate seriile de televizoare produse de gigantul tech sunt, conform studiilor de piață, în preferințele cumpărătorilor