Samsung Electronics furnizorul Casei Regale – „Queen Royal Warrant”

297
Samsung Electronics furnizorul Casei Regale Queen Royal Warrant
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a devenit prima companie din domeniul electrocasnicelor care a primit certificarea „Queen Royal Warrant” de la familia regală britanică. Cum Samsung este regale smartphone-urilor și al electrocasnicelor este normală afinitatea Casei Regale pentru aceste produse. În acest fel Samsung va continua să furnizeze produse Majestății Sale Regina.

Familia regală britanică evaluează companiile care au furnizat produse și servicii familiei regale timp de cel puțin cinci ani. Garanțiile regale sunt emise în numele Majestății Sale Regina și Alteței Sale Regale Prințul de Wales în Marea Britanie. De asemenea, acestea au fost eliberate în numele Alteței Sale Regale Ducele de Edinburgh până la moartea Prințului Phillip anul trecut.

Certificarea pe care Samsung Electronics a obținut-o de această dată este cea mai prestigioasă „Queen Royal Warrant”. Această certificare a fost recunoscută pentru standardele sale ridicate de calitate pentru electrocasnice și servicii. În special, „Garanția regală – Queen Royal Warrant” este semnificativă prin faptul că este utilizată direct de familia regală britanică, iar calitatea este recunoscută dincolo de simpla furnizare de produse.

Samsung a primit „Queen Royal Warrant” de la Casa Regală

Samsung este una dintre cele mai mari companii de tehnologie la nivel global și lider în mai multe industrii tehnologice, inclusiv smartphone-uri. De asemenea, gigantul coreean produce televizoare, electrocasnice, ceasuri inteligente și diverse alte produse electronice. Are o prezență puternică în întreaga lume și are o bază solidă de clienți. Casa Regală a Regatului Unit se numără și ea printre clienții săi. Poate că face produsele potrivite pentru regalitate. Samsung este compania preferată a Reginei Angliei.

Eliberate încă din secolul al XV-lea, certificatele Queen Royal Warranty sunt oferite întreprinderilor care furnizează bunuri sau servicii Casei Regale. Poate că cel mai râvnit dintre toate este cel emis în numele Majestății Sale. Samsung a primit anterior un certificat regal, iar compania a anunțat astăzi că mandatul său a fost reînnoit. Nu există o ștampilă mai mare de aprobare că produsele Samsung sunt extraordinare decât de la cel mai longeviv monarh pe care l-a cunoscut vreodată lumea.

Elisabeta a II-a (Elizabeth Alexandra Mary; născută la 21 aprilie 1926) este regina Regatului Unit și a altor 14 state ale Commonwealth-ului. Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tron în 6 februarie 1952. În conversațiile cu regina, eticheta corectă de adresare este Majestatea Voastră.

După ce a fost selectat ca furnizor de frigidere în 2015, Samsung Electronics furnizează în prezent o varietate de aparate electrocasnice, cum ar fi frigidere la comandă, mașini de spălat, mașini de spălat vase și comode de aer pentru familia regală britanică.

Și televizoarele Samsung sunt apreciate de Majestatea sa Regina

Samsung Electronics a obținut „Queen Royal Warranty” pentru televizoarele inteligente în 2012, iar de această dată, a extins domeniul de aplicare a certificării la aparatele de uz casnic. Nu știm ce televizoare Samsung folosește Casa Regală, dar ne putem gândi la cele mai recente televizoare 8K Neo QLED 2022. Sau poate și un Samsung Galaxy Z Flip 3 ar fi potrivit pentru regalitate. Un lucru e sigur. Samsung este la fel de popular printre reginele reale, pe cât este de popular ca rege în multe domenii high-tech. Samsung Electronics UK a fost reînnoit ca Furnizorul Royal Warrant de produse electronice de larg consum, care acoperă acum o gamă mai largă de bunuri și aparate.

Reînnoirea garanției regale este o onoare și servește ca o dovadă a calității produselor și serviciilor noastre. Suntem mândri să ne extindem relația cu Casa Regală, în special pentru că acesta este anul jubileului de platină al Majestății Sale Reginei”. A declarat Brian Ford, vicepreședinte al experienței clienților la Samsung Marea Britanie și Irlanda, potrivit SamsungNwesroom.