Samsung vrea să redenumească viitoarele telefoane emblematice

790

Samsung Electronics Co. examinează o nouă modalitate de numire pentru telefoanele sale de ultimă generație. Informația vine din patria gigantului tech prin intermediul The Korea Herald, care citează o sursă Samsung. Sursa, fără a-i da numele, face parte din echipa globală de marketing a gigantului tech prezentă la evenimentul din San Francisco. Insider-ul a declarat că există discuții interne privind actualul sistem de numire alfanumeric. Sistemul actual a fost în lansat odată cu primul Galaxy S în 2009

Samsung este conștient de faptul că, după Galaxy S10, ar trebui schimbat ceva. Oamenilor s-ar putea să nu le placă un nume lung care va veni cu numere din două cifre, dacă rămânem la sistemul actual„. A spus un expert în marketing de la cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.

Samsung caută opțiuni de nume mai simple pentru a atrage consumatorii

Expertul Samsung a subliniat că oamenii ar putea avea nevoie de prea mult timp ca să pronunțe nume de telefoane care se termină cu 11, 12 și 13. „Nimic nu a fost decis, deși compania se uită la opțiuni mai simple care pot atrage consumatorii„. A spus aceeași persoană, fără a intra în detalii.

La alegerea numelui pentru telefonul pliabil, un alt reprezentant Samsung a declarat că, denumirea a fost aleasă și pentru a defini această categorie de dispozitive. Nu a fost făcut nici un comentariu cum va fi numerotat în continuare un viitor telefon pliabil, urmașul lui Galaxy Fold.

Karma vine din sanscrită, karman – efect, faptă. Este un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Karma este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative.

A fost o declarație și în ceea ce privește capacitatea telefoanelor de ultimă generație, precum Galaxy S10 și S10+, de a-și utiliza bateriile interne pentru a încărca alte dispozitive prin Power Share. Un reprezentant Samsung a declarat că gigantul tech intenționează să lanseze un așa-numit program Karma pentru baterie. Acesta încurajează utilizatorii smartphone-urilor mai mari pentru a crea o cultură de împărțire a puterii. Adică încurajează utilizatorii să ajute pe cei care au nevoie de o reîncărcare rapidă.

Acest program va face parte dintr-o serie publicitară de marketing pentru noile telefoane. Prin aceasta se va scoate în evidență faptul că o persoană care își împărtășește puterea bateriei cu alții, într-o bună zi va putea să primească aceeași favoare din partea altei persoane care vrea să-ți împartă cu alții energia bateriei.