Actualizare Samsung Reminder pentru sincronizarea cu Microsoft To Do

1004
Sursa Foto: via xda-developers.com

Dacă utilizați frecvent aplicația Samsung Reminder pentru a finaliza lucrurile, avem câteva vești bune. Începând de acum vă puteți sincroniza sarcinile cu aplicația To Do de la Microsoft, facilitând sincronizarea memento-urilor pe mai multe dispozitive.

Aplicația Samsung Reminder este bine gândită și proiectată de Samsung, dar are o problemă destul de importantă. Este disponibilă numai pe dispozitivele Samsung. Acum datorită parteneriatului Samsung cu Microsoft, problema a fost rezolvată, Samsung Reminder se poate sincroniza cu Microsoft To Do.

Deocamdată funcționalitatea Samsung Reminder nu este perfectă

Noua funcționalitate este disponibilă într-o actualizare a versiunii 11.6 a aplicației Samsung Reminder, conform XDA-Developers. Aceasta permite sincronizarea cu aplicația Microsoft. Dacă sunteți de acord să lăsați serviciile să se sincronizeze, vi se va cere să vă conectați cu acreditările dvs. Microsoft și să aprobați conexiunea.

Din păcate, sarcinile pe care le-ați creat deja nu se vor sincroniza. Dar odată ce ați făcut o conexiune, veți vedea totul sub o nouă filă în partea de jos, care vă va afișa toate sarcinile. După cum subliniază Android Police, funcționalitatea nu este perfectă. În primul rând, Microsoft To Do nu acceptă imagini, astfel încât memento-urile cu imagini vor fi salvate numai în aplicația Samsung Reminder, care la rândul său nu se va sincroniza între dispozitive. Deși funcția spune că vă puteți sincroniza memento-urile între Microsoft To Do, Outlook și Teams, acestea apar doar până la To Do, cel puțin până acum.

Microsoft To Do este o aplicație de gestionare a activităților bazată pe cloud. Permite utilizatorilor să-și gestioneze sarcinile de pe un smartphone, tabletă și computer. Tehnologia a fost concepută de echipa care a făcut aplicația Wunderlist, care a fost achiziționată apoi de Microsoft.

Activarea sincronizării va permite utilizatorilor să fie mai productivi pe toate dispozitivele, mai ales dacă dețineți produse de la diferiți producători. Ar fi frumos dacă aplicația Samsung Reminder ar fi disponibilă în afara propriului magazin Samsung. Sincronizarea cu aplicația Microsoft este o soluție excelentă și susține în continuare parteneriatul dintre cele două companii.