Samsung Reminder actualizată, primește noi funcții

323
Samsung Reminder actualizata
Sursa foto: via sammobile.com

În timp ce Google include memento-uri în aplicația Calendar, Samsung are o aplicație Memento care este separată de Samsung Calendar. Acesta se numește Samsung Reminder (Aducere aminte) și vine preîncărcată pe majoritatea smartphone-urilor Galaxy noi în aceste zile. Este deja o aplicație destul de plină de funcții, dar Samsung adaugă acum două funcții noi și destul de utile.

Aplicația Samsung Reminder a fost concepută pentru a vă oferi un control mai mare asupra modului în care vă personalizați dispozitivul. Aplicația a fost gândită pentru a vă permite să vă gestionați memento-urile – care sunt foarte utile dacă nu doriți să pierdeți nicio activitate pe care ați planificat-o pentru o anumită zi.

Samsung Reminder primește noi funcții

Actualizarea Samsung Reminder adaugă sincronizarea de respingere a notificărilor pe dispozitive, conform SamMobile. Versiunea 12.4.04.17 a aplicației Reminder adaugă o opțiune care elimină notificările de pe toate dispozitivele Galaxy care sunt conectate la același cont Samsung atunci când închideți notificările pe un dispozitiv. Această opțiune este activată în mod implicit. Dar, acum cu noua actualizare o puteți dezactiva folosind butonul Închideți alertele de pe toate dispozitivele din setările aplicației.

A doua caracteristică este opțiunea de a dezactiva căutările tale recente pentru ca să nu apară atunci când folosești funcția de căutare. Această opțiune poate fi, de asemenea, dezactivată sau activată manual. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să atingeți butonul de căutare (pictograma oglindă). Apoi atingeți Mai multe (cele trei puncte verticale) din partea dreaptă sus a ecranului și să atingeți Setări de căutare. Aici veți găsi comutatorul Afișare căutări recente pe care îl puteți dezactiva sau activa în funcție de preferințele dvs. Dacă nu stați foarte bine cu memoria sau nu vreți să o supraîncărcați, aplicația Reminder este extrem de utilă.

Campionatul Mondial de Memorie este competiție în care concurenții memorează cât mai multe informații într-o anumită perioadă de timp. Se organizează anual din 1991. Cele mai multe ediții au fost câștigate de britanicul Dominic O’Brien.

Noua actualizare a aplicației Samsung Reminder este disponibilă pentru descărcare din Galaxy Store. De asemenea, puteți actualiza aplicația din meniul Setări -> Despre memento. Dacă nu vedeți încă nicio actualizare, verificați din nou mai târziu. O astfel de actualizare poate dura uneori ceva timp înainte de a deveni disponibilă în toate regiunile și pentru toate dispozitivele compatibile.