Samsung renunță la serviciul PlayGalaxy Link din 27 martie

1267
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung a oferit propriul serviciu numit PlayGalaxy Link într-o versiune beta de ceva timp. Acest lucru vă permite să transmiteți jocuri de pe computer pe dispozitivul Samsung Galaxy. Tot ce trebuia să faci este să instalezi o aplicație pe smartphone și un corespondent pe computer.

Samsung a înregistrat PlayGalaxy Link ca o marcă comercială în SUA la USPTO (United States Patent and Trademark Office) anul trecut. Numele de marcă a fost înregistrat pe 26 aprilie și în baza de date a EUIPO (Oficiul European al Proprietății Intelectuale). Totul părea o treabă serioasă. Acum Samsung se pregătește să închidă acest serviciu. Platforma Samsung, care nici măcar nu a avut timp să părăsească versiunea beta, va fi închisă definitiv pe 27 martie 2020.

Samsung a trimis o înștiințare utilizatorilor privind renunțarea la PlayGalaxy Link

Motivul invocat de Samsung este că se concentrează pe dezvoltarea unui produs care urmează. La evenimentul din 11 februarie când a fost anunțat PlayGalaxy Link a fost și o clauză, în parteneriatul cu Microsoft, potrivit căreia se dorește extinderea parteneriatului existent și oferirea unui serviciu de streaming de jocuri bazat pe cloud. Poate Samsung vrea să aducă o versiune modificată a acestuia.

Comunicarea închiderii a fost anunțat chiar de Samsung fără prea multe explicații la sfârșitul lunii februarie, dar a fost observată doar acum de HDBlog. Motivul oficial dat de producătorul de smartphone-uri se referă la „o schimbare a politicilor interne”. Deși mai poate fi o explicație: Interesul scăzut pentru PlayGalaxy Link din partea utilizatorilor.

HDBlog este un site italian fondat în 2008 și are sediul în Terni, Umbria, Italia. Este un site scris de profesioniști specializați în tehnologii de ultimă oră. Abordează telefoane mobile, aparate foto, software, televizoare și electronice de consum. HDBlog este cel mai bun site tehnic din Italia.

Iată comunicatul Samsung: „Dragi clienți, Vă mulțumim pentru utilizarea și susținerea PlayGalaxy Link pe parcursul perioadei beta. Echipa PlayGalaxy Link vă anunță cu privire la sfârșitul serviciului începând cu 27/3/2020. După multe discuții dificile, serviciul se va încheia pe 27 martie 2020 din cauza modificărilor politicilor interne.

Veți mai avea la dispoziție 10 zile pentru a profita de serviciile oferite de PlayGalaxy Link. Acesta vă permite să transmiteți jocuri de pe computerul dvs. către smartphone-ul Galaxy acceptat, prin Wi-Fi sau conexiune de date.