Acasă Stiri Samsung a primit Restaurant & Bar Design Awards la Fuorisalone Milano

Samsung a primit Restaurant & Bar Design Awards la Fuorisalone Milano

Samsung a surprins prin câștigarea primului loc în categoria Pop Up la expoziția Restaurant & Bar Design la Fuorisalone din Milano. Câștigarea premiului Restaurant & Bar Design Awards este o realizare extraordinară pentru o companie care impresionează în alte domenii.

La expoziție, gigantul high-tech sud-coreean a prezentat vizitatorilor 24hr. Kitchen. O instalație interactivă și interpretativă de bucătărie concepută în colaborare cu firma americană de consultanța globală de design 2×4 și cu designerul alimentar de renume mondial, Laila Gohar. Premiul Restaurant & Bar Design Awards primit a fost acordat în unanimitate de juriul de la Fuorisalone Milano.

Samsung se pricepe la design și la bucătărie!

După cum este sugerat de numele expoziției, instalația Samsung a reprezentat poziția centrală pe care o deține bucătăria în viața noastră de zi cu zi. Instalația se întindea pe trei camere separate, inspirate  de perioadele de dimineață, după-amiază și seară. Un blat de bucătărie sinuos și înfășurat a legat instalațiile din cele trei camere într-o singură narațiune continuă. A reprezentat natura liniară a timpului, oferind în același timp o platformă pentru a prezenta o gamă de lucrări culinare tematice. La Milano Fashion Week a fost prezent și Galaxy Z Flip Thom Browne Edition.

Camera de dimineață – Morning Room a sărbătorit începutul zilei cu diverse produse alimentare inspirate din cereale. Este acolo o varietate de focaccia și prăjituri vulcanice, ciorchini de grâu și sculpturi elaborate din unt. Atmosfera strălucitoare și bogată a acestei expoziții a surprins esența unei noi dimineți.

Fuorisalone are loc din 2003 și alături de Salone del Mobile face parte din Design Week Milano. Anul acesta manifestarea fizică a fost anulată, a fost organizată online. Design Week Milano este ales de companii și designeri pentru promovarea mărcilor, proiectelor și evenimentelor.

Camera de zi – The Day Room a încorporat o paletă de culori mai vibrantă. A utilizat meniuri unice pe bază de roșii. Roșul îndrăzneț traduce energia plină de viață inspirată de viața de zi.

Camera de seară – The Evening Room a reprezentat bucătăria ca un loc confortabil și romantic pentru relaxare. Folosind nuanțele moi ale zahărului brun, expoziția a prezentat adevărate obiecte de artă dulci care au tratat vizitatorii cu o dispoziție de seară și mai dulce.

Restaurant & Bar Design Awards un premiu pentru design

După câștigarea primului loc, Samsung va continua să vină cu noi strategii de design înrădăcinate în stilul de viață. Compania va implica în același timp consumatorii de pretutindeni să vină cu contribuții creative pentru viața lor zilnică.

Prezentarea noastră 24hr. Kitchen – 24 de ore în bucătărie, a atras atenția prin modul în care a folosit ingrediente naturale pentru a exprima diferitele aspecte ale bucătăriei într-un mod unic”. A declarat Jinny Jung, vicepreședinte al Samsung Digital Appliances Business, conform NewsSamsung. „Bazat pe recunoașterea pe care am primit-o cu Restaurant & Bar Design Awards, Samsung va continua să avanseze ca un brand de electrocasnice de interior care poate reflecta exact gusturile și stilurile de viață ale consumatorilor”.

Restaurant & Bar Design Awards este un premiu anual dedicat recunoașterii designului și arhitecturii interioare legate de alimente și băuturi la scară internațională. De la înființarea premiilor în 2009, peste 10.000 de lucrări de design, arhitectură și ospitalitate au fost primite din peste 100 de țări.

Din România a fost prezentat la această expoziție și designul interior de la restaurantul Le Bab din București. Acesta este situat în Centrul Vechi, iar designul interior a fost realizat de Buchanan Studio.

Stiri

La ce trebuie să fiți atenți atunci când cumpărați un smartphone nou?

Telefoanele sunt în permanență în atenția cumpărătorilor și, cu atât mai mult când se apropie luna cadourilor. O astfel de atenție făcută...

Samsung Quantum Mini LED pentru modele de televizoare QLED high-end

Producătorii de electronice se pregătesc deja pentru CES 2021, care începe pe 11 ianuarie. În ciuda faptului că acest târg anual se...

Samsung Galaxy Fit 2 este îmbunătățit printr-o actualizare

Samsung Galaxy Fit 2 a fost lansat la evenimentul „Life Unstoppable” de la începutul lunii septembrie. Atunci au fost anunțate printre altele...

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z

Samsung pare să dezvolte dispozitive pliabile în formă de Z, posibil un Galaxy Fold Z. Un nou brevet a fost descoperit la...

Samsung a anunțat echipa de gaming GRLpower din programul PlayOn

Samsung România a desemnat membrii echipei GRLpower, o echipă de gaming cu componență exclusiv feminină. Echipa este formată din cinci creatoare de...

Cu Samsung The Frame în căutarea unor capaodopere pierdute

Samsung folosește tehnologia pentru a permite utilizatorilor să găsească de acasă opere de artă pierdute, cu The Frame. Oamenii din întreaga lume...

Trei asistenți inteligenți celebri pe televizoarele Samsung Smart TV

Samsung a anunțat că Asistentul Google se va alătura suitei de asistenți vocali disponibili în prezent pe Samsung Smart TV. Televizoarele inteligente...