Samsung ridiculizează Apple și viitoarea serie iPhone 14

242
Samsung ridiculizeaza Apple si viitoarea serie iPhone 14
Sursa foto: imore.com

Apple este principalul concurent pe piața smartphone pentru Samsung, și unul de temut. Nu prea sunt lansări de iPhone-uri fără ca Samsung să ridiculizeze viitoarele telefoane Apple. S-a întâmplat de multe ori ca Samsung să critice noile telefoane Apple pentru a scoate în evidență superioritatea produselor sale. Gigantul coreean a lansat acum un nou videoclip în care spune că „inovația nu va veni curând pe un iPhone din apropiere”. Este vorba despre viitoarea serie Apple iPhone 14.

Într-un nou videoclip publicitar numit „Buckle Up”, Samsung atinge pe Apple și viitoarea sa serie iPhone 14. În reclamă, compania susține că oamenii care trăiesc cu iPhone 14 vor trăi într-o lume „în care capetele se vor întoarce, dar nu în direcția ta”. În clipul video vedem unele dintre cele mai recente smartphone-uri ale companiei, inclusiv Samsung Galaxy S22 Ultra și Galaxy Z Flip 4. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru la Samsung Galaxy S22 Ultra!

Samsung a lansat un videoclip batjocoritor la adresa iPhone 14

Încărcă-te pentru cea mai recentă lansare a Apple în timp ce intri într-o lume în care capetele se vor întoarce pur și simplu nu în direcția ta. În cazul în care camera cu cea mai înaltă rezoluție a unui smartphone va fi în buzunarul altcuiva și acea captură epică care primește toate like-urile nu va fi a ta„. Spune compania Samsung despre viitoarea serie iPhone 14, potrivit Imore.

În reclamă, Samsung spune că această inovație, care este prezentată în videoclipul în sine, nu „va ajunge la un iPhone lângă tine”, iar „capetele se vor întoarce”, dar „nu în direcția ta”. Samsung spune că smartphone-ul cu cea mai înaltă rezoluție de cameră „va fi în buzunarul altcuiva”. Și, Samsung mai subliniază că smartphone-urile sale pot face o „fotografie lunară” adecvată, datorită acestui zoom la îndemână.

În 2022 Apple a atins o valoare de piață de 3.000 de miliarde USD. Capitalizarea de piață a companiei Apple este mai mare decât toate țările din lume, cu excepția SUA, China, Japonia și Germania. Apple este mai bogată decât UK sau Franța!

Dar, au funcționat vreodată aceste reclame pentru Samsung? Probabil că da din moment ce compania investește în continuare în ele. Totuși Samsung a adoptat unele modificări și funcții pe care le-a batjocorit cândva la Apple. În 2019, Samsung și-a eliminat clipul video care tachina Apple din cauza mufei pentru căști de 3,5 mm lipsă. Samsung a lansat apoi seria Galaxy Note 10 fără mufa pentru căști.

În timp ce Samsung se distrează pe seama Apple, evenimentul de lansare al companiei americane este la câțiva pași. La evenimentul „Far Out” din 7 septembrie Apple va lansa seria iPhone 14. Pe lângă seria iPhone 14, compania va lansa și pe Apple Watch Series 8 și un model Apple Watch Pro.