Acasă Stiri Samsung a lansat în România noi game de aparate electrocasnice

Samsung a lansat în România noi game de aparate electrocasnice

Samsung lansează permanent la nivel global diferite dispozitive și aparate electrocasnice. Ca un gigant în domeniul telefoanelor, aparatelor de uz casnic, dar și în alte domenii, Samsung lansează produse cu un design de excepție și de o calitate incontestabilă.

Samsung anunțat disponibilitatea în România a noi game de aparate electrocasnice inteligente. Sunt incluse aici mașini de spălat bazate pe AI; combine frigorifice și uscătoare de rufe cu funcții adaptate la nevoile curente ale consumatorilor. Toate sunt eficiente din punct de vedere energetic și au funcții inteligente.

  • Mașinile de spălat calculează cantitatea optimă de apă și detergent prin inteligența artificială
  • Programul de spălare a rufelor se sincronizează cu cel de uscare
  • Combinele frigorifice de la Samsung vin cu tehnologii pentru o prospețime îndelungată a alimentelor

Anul 2020 are o importanță deosebită în contextul schimbărilor legislative din domeniul energiei. Aceste modificări reprezintă o nouă oportunitate de a le oferi consumatorilor inovații și soluții practice.

Suntem întotdeauna atenți să identificăm noi oportunități și să dezvoltăm noi categorii de produse adaptate stilului de viață a oamenilor. Facem acest lucru posibil cu noi produse premium, care le ușurează viețile consumatorilor. Acestea reduc impactul asupra mediului și permit o utilizare mai facilă”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics pentru  Samsung România și Bulgaria.

Mașini de spălat Samsung cu funcții inteligente

Noua gamă de mașini de spălat și de uscătoare de rufe include modele care se remarcă prin eficiența energetică superioară. Tehnologia QuickDrive reduce timpul de spălare cu până la 50% și consumul de energie cu 20%, dar păstrează aceeași performanță de curățare ridicată. Aceste rezultate sunt posibile datorită tamburului unic Q-Drum cu partea din spate mobilă. Acesta mișcă apa în direcții diferite asigurând spălarea rapidă, eficientă și delicată a hainelor. Tehnologia EcoBubble asigură o spălare puternică, dar delicată, chiar și la temperaturi scăzute. În același timp, funcția de control AI optimizează modul în care utilizatorul spală, pentru a oferi o experiență de utilizare mai simplă si personalizată.

Funcția AI Control învață obiceiurilor de utilizare a mașinii de spălat, sugerează programelor de spălare și afișează informațiilor necesare. Noile modele de mașini de spălat dispun de afișaj intuitiv, programe personalizate și conectare Auto Cycle. Prin AutoCycle e selectat automat programul de uscare pe baza celui folosit la spălare. În plus, aplicația SmartThings oferă sfaturi cu privire la programele de spălare, planificare și depanare.

Funcția AI Wash permite obținerea celor mai bune rezultate de spălare, cu un consum mai redus de apă. Funcția AI (inteligență artificială) folosește patru tipuri de senzori pentru a detecta greutatea rufelor și pentru a calcula cantitatea optimă de apă și detergent. Un senzor de turbiditate monitorizează nivelul de murdărire și adaugă mai mult detergent sau mai mult timp de clătire. Funcția AddWash poate fi utilizată și după ce utilizatorii au apăsat deja butonul de start al mașinii de spălat. Această funcție permite deschiderea ușii dedicate în timpul programului de spălare pentru a adăuga rufe sau balsam. Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care îndepărtează murdăria persistentă și 99% dintre bacterii și alergeni.

Uscătoare de rufe cu tehnologia AI Control

Noile uscătoare de rufe Samsung beneficiază de tehnologia AI Control, prin care uscarea rufelor se face prin memorarea obiceiurilor. De asemenea, programul de spălare se sincronizează cu cel de uscare.

Împreună cu o mașină de spălat Super Speed Quickdrive, utilizatorii pot obține haine curate și gata pentru a fi purtate în doar 2 ore, economisind în același timp energie. Programul Super Speed poate usca o sarcină mixtă cu materiale din bumbac și sintetice în 81 de minute. Spălarea cu o mașina Super Speed se face în doar 39 de minute!

Bacteriile sunt eliminate prin funcția Hygiene Care, iar cutele nu vor mai fi o problemă datorită tehnologiei Wrinkle Prevent, în timp ce funcția OptimalDry usucă rufele inteligent.

Combine frigorifice Samsung cu răcire controlată

Tehnologia Space Max disponibilă pentru noile combine frigorifice Samsung oferă două beneficii importante, simultan. La exterior, frigiderul are un design compact, iar la interior utilizatorii au disponibil mult mai mult spațiu pe rafturi.

Răcirea în interiorul combinelor frigorifice este perfect uniformă, datorită sistemului All-Around Cooling. Temperatura constantă este asigurată de aerul rece suflat în dreptul fiecărui raft. Funcțiile Optimal Fresh și Humidity Fresh oferă o prospețime îndelungată alimentelor și oferă flexibilitatea alegerii nivelului de umiditate/temperatură.

True No Frost este tehnologia care răcește uniform și împiedică depunerile de gheață, salvând utilizatorul de operațiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete și hrănitoare, iar utilizatorii vor face economie la factura de energie.

Toate aceste funcții contribuie la alimente mai sănătoase și mai proaspete, care se traduc prin mai puține alimente aruncate și o nevoie mai redusă de plastic.

Stiri

Căștile Galaxy Buds Pro lansate, oferă un sunet epic în fiecare moment

Samsung a anunțat alături de seria Galaxy S21 și noua generație de căști Galaxy Buds Pro. Acestea oferă un sunet imersiv, o...

Samsung va lansa două noi încărcătoare wireless pentru telefoanele sale

Samsung este aproape de a lansa două noi încărcătoare wireless Qi pentru smartphone-urile sale și alte dispozitive compatibile. Imaginile apărute prezintă cele...

Galaxy Watch Active 2: o nouă culoare pentru a se potrivi cu seria Galaxy S21

Ca parte a lansării noii serii Galaxy S21, Samsung a lansat și o nouă culoare pentru Galaxy Watch Active 2. Smartwatch-ul Samsung...

Samsung a lansat o funcție unică în gastronomie – SmartThings Cooking

Samsung a anunțat la CES 2021 că va pune la dispoziția utilizatorilor una dintre cele mai populare caracteristici Family Hub din aplicația...

Parteneriat Samsung & Twitch Rivals pentru a „reinventa jocurile mobile”

Samsung își propune să „reinventeze viitorul jocurilor mobile” împreună cu noul său partener, Twitch Rivals North America. Acesta va fi primul parteneriat...

Samsung Galaxy S21 și Galaxy S21+ transformă fiecare zi într-una epică

Samsung a prezentat noile telefoane Galaxy S21 și Galaxy S21+, cele mai recente dispozitive de tip flagship. Conceput pentru vremurile actuale, Galaxy...

Samsung Galaxy S21 Ultra – tehnologia dusă la sublim

Samsung Electronics a lansat seria Galaxy S21, telefoane emblematice care împing limitele a ceea ce poate face un smartphone. Seria Galaxy S21...