Samsung Rugged T7 Shield – un nou SSD portabil performant și rapid

449
Samsung Rugged T7 Shield
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri lansarea celui mai recent dispozitiv de stocare extern, Samsung Rugged T7 Shield. Este un PSSD (Portable Solid State Drive) care oferă performanță și fiabilitate excepționale într-un design durabil. Noul SSD extern de dimensiunea cardului de credit oferă viteze fulgerătoare de transfer de date într-un design rezistent la căderi, apă și praf.

Samsung Rugged T7 Shield este cea mai nouă adăugare la familia SSD portabilă Samsung T7. Aceasta include un T7, un driver zilnic care oferă viteze incredibil de rapide într-un design elegant; și T7 Touch, un PSSD premiat CES cu un senzor de amprentă digitală încorporată pentru o protecție sporită a datelor.

Profesioniștii și consumatorii creativi doresc SSD-uri durabile. Ei vor astfel de dispositive performante și fiabile, cu asigurarea că datele lor vor rămâne protejate, chiar și atunci când sunt scăpate, expuse la apă sau folosite în aer liber”. A declarat KyuYoung Lee, Vicepreședinte al echipei Memory Brand Product Biz la Samsung Electronics, conform SamsungNwesroom. „Samsung Rugged T7 Shield oferă o compatibilitate extinsă cu mai multe dispozitive, inclusiv PC, smartphone Android și consola de jocuri.”

Certificare IP65 și performanțe excelente cu Samsung Rugged T7 Shield

Samsung Rugged T7 Shield este cel mai durabil PSSD de la Samsung până în prezent. Este ideal pentru creatorii de conținut în aer liber sau călătorii care au nevoie de experiență bogată în date, fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la pierderea de date din cauza expunerii la elemente sau a accidentelor vieții. SSD-ul este rezistent la șocuri, căderi de la trei metri și certificat IP65 ca rezistent la praf și la apă. În ciuda noului design robust, T7 Shield este compact și ușor, cântărind doar 98 de grame.

IP este un standard internațional ce clasifică și evaluează gradul de etanșeitate pentru diferite dispozitive și aparate. IP65: 6 înseamnă protecție totală la praf; 5 înseamnă protecție împotriva jeturilor de apă timp de 3 minute, de la o distanță de 3 m.

T7 Shield oferă o viteză de citire de 1.050 MB/s și o viteză de scriere de 1.000 MB/s. Sunt cele mai rapide viteze de transfer disponibile în prezent pe baza standardului USB 3.2 Gen2. Este de aproximativ de două ori mai rapid decât predecesorul său, T5, și de până la 9,5 ori mai rapid decât hard disk-urile externe (HDD).

Samsung a optimizat și interiorul și exteriorul produsului, prin schimbarea materialului de suprafață și îmbunătățirea software-ului din T7 Shield. În acest fel a rezolvat degradarea performanței și supraîncălzirea care apar la transferul fișierelor mari. Datorită acestei modificări, nu există nicio degradare a performanței chiar și atunci când fișierele de 2TB sunt mutate simultan, iar generarea de căldură este minimizată, ceea ce ajută la rezolvarea neplăcerilor pe care consumatorii le pot întâmpina. Prin aceasta, este posibilă transmiterea stabilă a datelor, fără scăderea performanței, chiar și atunci când se efectuează sarcini continue, grele de date, cum ar fi înregistrarea video de înaltă calitate, editarea, codificarea și randarea.

Compatibilitate largă, securitate puternică și ambalaj ecologic

Conceput pentru a funcționa pe mai multe dispozitive, Samsung Rugged T7 Shield poate stoca un număr mare de imagini, jocuri, precum și videoclipuri 4K și 8K, fie pe un PC, Mac, smartphone Android sau consolă de jocuri. În plus SSD-ul oferă acces la Samsung Magician, un software care permite utilizatorilor să gestioneze comod unitatea.

Ca și în cazul celorlalte game SSD portabile de la Samsung, T7 Shield utilizează o treime din ambalaj în comparație cu generațiile anterioare, minimizând în același timp emisiile de gaze cu efect de seră în timpul producției prin eficiența producției.

Disponibil în bej, negru și albastru pentru a satisface preferințele utilizatorilor, T7 Shield este oferit în dimensiuni de 1TB și 2TB, făcându-l potrivit pentru o gamă largă de cazuri de utilizare. Unitatea vine cu un cablu USB Type-C-to-C și un cablu USB Type-C-to-A și include o garanție de trei ani. Are dimensiunile 88 x 59 x 13 mm și o greutate de 98 de grame. Samsung Rugged T7 Shield are un preț de 159,99 USD pentru 1TB și 289,99 USD pentru 2TB.

T7 Shield este disponibil deja în întreaga lume începând de astăzi. Pentru mai multe informații, vizitați https://samsung.com/portable-ssd.