Acasă Stiri Samsung Rusia confirmă existența celor trei Galaxy din seria A (2017)

Samsung Rusia confirmă existența celor trei Galaxy din seria A (2017)

În timp ce Samsung a confirmat deja că seria Galaxy A (2017) vine în curând, compania nu a anunțat încă oficial ce smartphone sunt incluse în această serie.

Cu toate acestea, știm că noua familie ar trebui să fie formată din Galaxy A7 (2017), Galaxy A5 (2017) și Galaxy A3 (2017).

Un manual de utilizare, care poate fi accesat pe site-ul Samsung Rusia confirmă existența tuturor celor trei telefoane mobile, dezvăluind și unele dintre caracteristicile lor mai importante.

Cele trei A-uri din 2017, A7, A5 și A3 sunt toate certificate IP68 pentru praf și rezistență la apă. Potrivit lui Samsung, acest lucru înseamnă că pot supraviețui timp de 30 de minute sub apă.

Mai mult decât atât, toate cele trei modele au NFC, suport pentru Samsung Pay, și scanner de amprente încorporat în butoanele lor de origine.

Acest lucru înseamnă că Galaxy A3 (2017), va deveni cel mai accesibil telefon Samsung care oferă un cititor de amprente.

Manualul de utilizare Galaxy 2017 menționat mai sus, sugerează că telefoanele vor rula, din păcate, Android 6 Marshmallow la lansare, în loc de mai noul Android 7 Nougat.

Potrivit unui pliant apărut în Malaezia, noul Galaxy A7 (numărul modelului SM-A720) și Galaxy A5 (numărul modelului SM-A520) vor fi vândute la prețuri accesibile: aproximativ 424 $ US pentru A7, și respectiv 378 $ US, pentru A5. Probabil, cel mai mic și mai puțin puternic Galaxy A3 (numărul modelului SM-A320) va costa în jur de 300 $ US.

Deocamdată, nu avem detalii cu privire la lansarea din SUA a lui Galaxy A7 (2017), Galaxy A5 (2017) și Galaxy A3 (2017). Dar vom afla mai multe despre telefoane pe 5 ianuarie, când Samsung le va anunța în mod oficial.

Stiri

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...

NEON va fi disponibil pe smartphone-urile Galaxy de luna viitoare

La CES 2020 Las Vegas, Samsung a anunțat NEON, un produs pe care compania îl numește un om artificial. O descriere de...