Samsung confirmă din nou că S Pen va ajunge pe mai multe dispozitive

325
Samsung confirma din nou ca S Pen va ajunge pe mai multe dispozitive
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a confirmat încă o dată că va aduce stylusul S Pen pe mai multe smartphone-uri emblematice Galaxy în viitor. Nu este prima dată când compania face acest anunț. Compania sud-coreeană și-a dezvăluit inițial planul de extindere a S Pen la începutul acestui an, în timpul lansării seriei Galaxy S21.

S Pen anterior era limitat la seria Galaxy Note și la unele modele Galaxy Tab. Pe seriile Galaxy Note a fost o caracteristică reprezentativă și foarte iubită de fani. Anul acesta S Pen a ajuns pe modelul Samsung Galaxy S21 Ultra. Acesta nu are un slot pentru stilou, stylusul nu este inclus în cutie, S21 Ultra fiind doar compatibil cu S Pe-ul Samsung.

Smartphone-urile high-end vor fi compatibile cu S Pen

Acum, compania spune că va aduce compatibilitatea Pen pe mai multe smartphone-uri Galaxy de ultimă generație. Totuși, Samsung dar nu a dezvăluit numele acestor dispozitive sau dacă acestea vor avea un slot dedicat stiloului. Am scris în urmă cu ceva timp că Galaxy Z Fold 3, care va fi lansat la următorului eveniment Galaxy Unpacked, va avea compatibilitate S Pen. Cu toate acestea, nu va avea un siloz dedicat pentru a stoca S Pen-ul. În acest fel va trebui să cumpărați o carcasă separată pentru a stoca stiloul.

Întrucât Samsung nu va lansa seria Galaxy Note anul acesta, iubitorii de S Pen vor aștepta cu nerăbdare pe Galaxy Z Fold 3. Dispozitivul este prevăzut cu un afișaj extern de 6,23 inch și un ecran interior de 7,55 inch. Conform SamMobile, ambele ecrane vor avea o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ar putea folosi procesorul Snapdragon 888+ care a fost anunțat ieri, dar aceasta este o pură speculație. Cel mai sigur este prezența procesorului Snapdragon 888. Vedeți pe I❤️Samsung cum să activați atât rata de 120Hz, cât și Quad HD+ pe Galaxy S21 Ultra!

Rata de reîmprospătare sau de actualizare a ecranului arată cât de des un ecran actualizează numărul de imagini afișate pe secundă. La o rată de actualizare ridicată numărul de cadre afișate în fiecare secundă este mai mare.

Samsung a lansat stiloul cu Samsung Galaxy Note, la IFA Berlin în 2011. Apoi stiloul Samsung a evoluat permanent, a ajuns un instrument extraordinar cu funcții incredibile, indispensabile seriei Galaxy Note. Samsung a adus, printre altele, Bluetooth și Air Gesture pe stylus. În acest fel utilizatorii au mai multă comoditate, o navigare rapidă și ușoară pe telefon, indiferent de aplicația utilizată.