Acasă Stiri Samsung intenționează să aducă S Pen-ul la mai multe telefoane Galaxy

Samsung intenționează să aducă S Pen-ul la mai multe telefoane Galaxy

Samsung intenționează să aducă stiloul S Pen pe mai multe smartphone-uri Galaxy. Compania a anunțat acest lucru în cadrul evenimentului de presă Galaxy Unpacked 2021, după ce a confirmat că Galaxy S21 Ultra acceptă S Pen.

Galaxy S21 Ultra a devenit primul smartphone cu marca Galaxy S care a făcut acest lucru. Este, de asemenea, primul non-Galaxy Note care are un astfel de suport. Este demn de remarcat faptul că S Pen nu este livrat împreună cu dispozitivul și nu oferă exact aceeași funcționalitate ca stylus-urile aflate pe mai recente dispozitive Galaxy Note.

S Pen ajunge pe mai multe telefoane Samsung

Samsung a confirmat oficial că va oferi asistență S Pen pentru mai multe smartphone-uri Galaxy. Toată lumea aștepta mai multe explicații privind viitoarele smartphone-uri Galaxy cu S Pen. Conform AndroidHeadlines, Samsung nu a spus nimic. În special, lumea era interesată despre suportul S Pen pe viitorul Galaxy Z Fold 3.

Dar iată ce a spus exact compania Samsung: „Am luat decizia îndrăzneață de a extinde experiența S Pen la Galaxy S21 Ultra. Intenționăm să extindem experiența S Pen în categorii suplimentare de dispozitive în viitor”. Nici la cine și nici când! Dar, este un indiciu clar că vom vedea S Pen-ul în telefoanele Galaxy viitoare. Primul dispozitiv la care ne gândim și noi este Galaxy Z Fold 3. Se spune de ceva vreme că acel telefon ar include un S Pen.

Un stylus este o ustensilă sau un mic instrument pentru scris. A fost folosit pentru prima dată de vechii mesopotamieni pentru a scrie în cuneiformă. Samsung S Pen este folosit ca accesoriu pentru a ajuta la navigare pentru a oferi mai multă precizie pe ecranele tactile.

Posibil un Galaxy Z Fold 3 cu S Pen

Dacă ar fi să credem zvonurile, Samsung Galaxy Z Fold 3 nu numai că îl va susține, ca Galaxy S21 Ultra, dar va fi livrat cu unul, precum seria Galaxy Note. Acest lucru ar avea un sens, având în vedere cât ecran are la dispoziție S Pen-ul pe Z Fold 3.

Din câte știm până acum Galaxy Note 21 Ultra va fi ultimul model Note și va avea sigur un stylus. Acum Samsung oferă suport S Pen pe modelul său Galaxy S21 Ultra. În acest fel este ușor de presupus că unele dintre viitoarele dispozitive din seria S vor avea suport S Pen. De fapt, putem deduce că Samsung va aduce suport S Pen la toate telefoane Galaxy S22 anul viitor. În același timp este posibil ca viitoarele modele să vină tot fără S Pen în cutie, să fie disponibil separat. Se poate întâmpla cu stylusul la fel cum s-a întâmplat anul acesta cu încărcătorul și căștile din cutie.

Stiri

Samsung Galaxy M42 vine în Europa în mai multe culori

Au trecut câteva luni de când am scris că Samsung dezvoltă un smartphone Galaxy M42. De atunci nu s-a mai știut prea...

Samsung aduce o altă caracteristică emblematică la Galaxy A52

Luna trecută am scris că Galaxy A52 va veni cu un ecran Super AMOLED cu rata de 90Hz / 120Hz. De asemenea,...

Samsung lucrează la următorul procesor Exynos mid-range

Samsung lucrează la un nou sistem pe chip (procesor) cu numărul de model S5E5515. Nu este clar încă sub ce nume va...

Galaxy Tab S7 Lite testată pe Geekbench cu Snapdragon 750G

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 Lite este posibil să apară mai devreme decât ne așteptam în acest an. Dacă sunteți în căutarea...

Galaxy Xcover 5, confirmat cu dual-SIM aproape de lansare

Următorul telefon robust Samsung pentru 2021 este cu un pas mai aproape de a ajunge pe rafturi. Noul smartphone Samsung Galaxy Xcover...

Samsung Galaxy E02 are pagină de asistență live, lansare iminentă

Samsung este în plină activitate de lansare a noi smartphone-uri. Dar oare când nu este Samsung ocupat cu așa ceva? După lansarea...

Cipul Snapdragon X60 5G pentru iPhone 13 va fi fabricat de Samsung

Cipul Snapdragon X60 5G pentru Apple iPhone 13 va fi realizat de cel mai mare rival al companiei americane - Samsung. Cu...