Avatarul Samsung SAM va fi prezent la Galaxy Unpacked

221
Samsung SAM
Sursa foto: via sammyfans.com

În general fanii Samsung știu cine este Samsung SAM, este un avatar digital creat de Samsung cu scopul de a promova dispozitive Galaxy. SAM nu este un asistent inteligent, gen Bixby sau ChatGPT. Fata SAM este un avatar digital animat. Chiar dacă nu a fost lansat oficial, Samsung Sam – Samsung Girl a câștigat inimile a milioane de oameni online.

Ultima dată când am scris despre avatarul digital Samsung SAM a fost în decembrie 2023. Atunci compania Samsung a lansat o campanie de promovare pentru Galaxy Z Flip 5 în Brazilia, iar Samsung SAM a fost vioara întâi în clipul video respectiv.

Potrivit SammyFans, avatarul Samsung SAM a sosit deja în Statele Unite la San Jose, California. Acolo va avea loc azi de la ora 20:00, ora României, evenimentul Galaxy Unpacked 2024.

Se pare că prescurtarea SAM vine de la Samantha și are 18 ani. Ea fost concepută de compania Lightfarm Studios din Singapore ca o tânără ademenitoare, cu ochi strălucitori, o tipă energică căreia îi place să se joace cu telefoanele mobile Samsung. Asistenta Samsung seamănă cu un personaj Pixar, este o fată cu ochii albaștri cu părul castaniu de lungime medie.

Pixar Animation Studios este o casă de producție cinematografice specializată în „computer generated imagery”, adică în animația digitală computerizată. Pixar a fost fondată în 1985 și are sediul în Emeryville, California, SUA.

Se pare că avatarul Samsung va juca acum un rol și mai important, fiind numită ambasadorul Galaxy AI, datorită înțelegerii sale unice a subiectului. SAM va prezenta produse noi și va vorbi despre noua eră Galaxy AI cu invitații evenimentului Galaxy Unpacked 2024. În plus, activitățile influencerului virtual vor include și un moment jurnalistic. Cel mai probabil o inedita conferință de presă.

Pe măsură ce ora lansării se apropie, SAM lucrează la detaliile finale ale noilor funcții și performanțe ale revoluției AI, care promite să transforme modul în care trăim cu noile produse Samsung.

Nu uitați! Începând cu ora 20:00 are loc evenimentul Galaxy Unpacked unde va fi lansată seria Galaxy S24. La scurt timp după această oră puteți vedea pe I❤️Samsung ce dispozitive a lansat Samsung acolo și mai multe detalii despre Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Vedeți mai jos videoclipul oficial al evenimentului „Galaxy AI is coming”.