Samsung SDI va prezenta baterii EV inovatoare la Frankfurt

893
Sursa Foto: Samsung SDI

Samsung SDI este pe locul cinci în ce privește livrările globale de baterii EV în prima jumătate a anului 2019. Acum Samsung SDI a declarat că va prezenta o serie de soluții inovatoare pentru baterii EV la Salonul Internațional Auto de la Frankfurt. Samsung SDI va lansa o baterie, un modul și un pachet pentru vehicule electrice.

Samsung SDI prezintă o serie de produse pentru baterii EV (electric vehicle) la Salonul Auto de la Frankfurt din 2019. Samsung vizează piața europeană EV, a declarat ieri un purtător de cuvânt al companiei. Principalul Salon Internațional Auto din Europa, care a fost deschis marți pentru mass-media, va începe oficial joi 12 septembrie și va continua până pe 22 septembrie.

Samsung SDI cu mai multe tehnologii inovatoare la Salonul Auto de la Frankfurt

Expoziția Samsung SDI este alcătuită din două părți – Core Competency și Technology Innovation – sub tema „Charged for Auto 2.0„. Termenul „Auto 2.0” a fost introdus de Goldman Sachs în 2017. „Auto 2.0” se referă la „transformarea autovehiculelor în vehicule electrice și complet autonome în următorii ani, combinată cu trecerea modelului de afaceri de la proprietatea mașinii la utilizarea economiei comune„.

În epoca Auto 2.0, este important să gestionați prețurile, performanța, siguranța și alimentarea bateriilor EV„. A declarat Kim Jeong-wook, vicepreședinte executiv la Biroul de Marketing Strategic la Samsung SDI. „Samsung SDI va conduce epoca Auto 2.0 printr-o inovație constantă și permanentă„.

Volvo este o companie producătoare de autovehicule din Suedia. În latină, Volvo înseamnă „mă rostogolesc”. Compania Volvo fost fondată în 14 aprilie 1927 și are sediul în Goteborg. Volvo este al doilea producător mondial de camioane grele. În 1959, Volvo a fost primul producător de mașini care a introdus centura standard în trei puncte.

Filiala Samsung care produce baterii electrice și-a expus materialele de bază pentru baterii pe bază de nichel și siliciu. Samsung SDI declarat că intenționează să prezinte o gamă largă de baterii, module și pachete de baterii, inclusiv baterii cu capacitate mare de încărcare rapidă pentru EV-uri. Acestea permit o autonomie de conducere între 600 și 700 de kilometri cu o singură încărcare.

Printre clienții Samsung SDI se numără BMW, Volkswagen și Volvo

Anul acesta Samsung și Volvo Group au anunțat o înțelegere pentru a dezvolta baterii pentru camioane electrice. Volvo a declarat că această cooperare va acoperi dezvoltarea în comun a bateriilor special concepute pentru modelele sale.

Filiala Samsung s-a clasat pe locul cinci în ceea ce privește livrările globale de baterii EV în prima jumătate a anului 2019. Samsung SDI a produs și vândut baterii EV cu o capacitate totală de 2,9 gigawat / h. Datele au fost furnizate de companiile de cercetare de piață din domeniu. Clienții majori ai filiale gigantului tech includ, printre alte companii pe BMW, Volvo și Volkswagen.