Samsung SDI a lansat noua sa marcă de baterii PRiMX

348
Samsung SDI a lansat noua marca de baterii PRiMX
Sursa Foto: via koreaherald.com

Samsung SDI a dezvăluit noua sa marcă de baterii PRiMX, cu baterii excelente pentru o experiență maximă. Rebranding-ul prezintă filozofia noului CEO al companiei, Choi Yoon-ho, care a preluat postul la începutul acestei luni. Astfel Samsung SDI vrea să transmită mai bine identitatea sa corporativă bazată pe cea mai bună tehnologie, siguranță și calitate.

Samsung SDI a finalizat înregistrarea PRiMX în Coreea de Sud și Europa și este programată și înregistrarea în SUA. Samsung SDI va aplica marca PRiMX tuturor bateriilor pe care le produce”. A spus un oficial al companiei Samsung SDI. Nu a fost decis dacă un joint-venture în SUA între Samsung SDI și Stellantis va produce baterii sub noua marcă. PRiMX înseamnă „Prime Battery for Maximum Experience”.

PRiMX – Calitate absolută pentru performanțe remarcabile

Potrivit Samsung SDI, citată de The Korea Herald, PRiMX a fost dezvoltată pe baza a trei cuvinte cheie, „Calitate absolută”; „Performanță remarcabilă”; și „Avantaj dovedit”. Toate acestea duc la baterii testate pe baza AI, la tehnologia super-gap de înaltă energie, încărcare ultra-rapidă și tehnologie de viață ultra-lungă, conform Samsung SDI.

Calitate absolută” înseamnă cea mai sigură și mai fiabilă calitate a bateriei. Samsung SDI a consolidat controlul calității în întregul proces, de la dezvoltarea bateriei până la producție și livrare. În etapa de dezvoltare, sunt selectate materiale și modele care pot îmbunătăți calitatea bateriei. În etapele de fabricație a fost introdusă inspecția AI bazată pe învățarea profundă și sunt verificate peste 500 de procese pe toată durata producției. Samsung SDI efectuează un control foarte strict al calității.

Samsung SDI este filiala Samsung care dezvoltă baterii pentru vehicule electrice, smartphone-uri, ceasuri inteligente și căști wireless. Compania a fost înființată în 1970 de Samsung și producătorul japonez de electronice NEC.

Performanța remarcabilă” se referă la tehnologia bateriilor de mare capacitate, cu putere mare. Aceasta a fost implementată pe baza celor mai recente tehnologii de materiale, cum ar fi anozi de nichel și anozi de siliciu și capacități de producție de neegalat. Este un factor care determină performanța de bază, cum ar fi kilometrajul vehiculului electric și puterea sculelor electrice.

Avantaj dovedit” se referă la funcții ușor de utilizat, implementate cu tehnologie proprietară. În special, tehnologia de încărcare ultra-rapidă implementată printr-o nouă metodă este evaluată ca o tehnologie inovatoare care minimizează distanța de mișcare și timpul de mișcare a ionilor de litiu prin reducerea rezistenței din interiorul celulei bateriei.

În prezent, marca comercială PRiMX a fost înregistrată în Coreea de Sud și Europa, și în curând în SUA. Samsung SDI intenționează să aplice marca PRiMX tuturor bateriilor aflate în producție.