Acasă Stiri Samsung se distrează de ecranele Google într-un videoclip

Samsung se distrează de ecranele Google într-un videoclip

Samsung privește de sus, de sus de tot, piața ecranelor de pe telefoanele mobile, acum compania sud-coreeană a publicat un videoclip în care preamărește calitatea afișajelor sale, și pe bună dreptate, bătând un cui în talpă concurentului și în același timp aliatului său pe piața smartphone-lor, Google.

După cum probabil știți, Google și LG se confruntă cu unele probleme cu afișajele pe Google Pixel 2 XL.

Nu numai că au o nuanță albastră atunci când sunt văzute din lateral și afișează culorile puțin estompate dar, pot prezenta, de asemenea, și urme de impurități în sticla ecranului. Aceste probleme apar pe Google Pixel 2 XL, dar nu și pe Google Pixel 2. De unde vine diferența?

Google Pixel 2 XL are un panou P-OLED de 6 inch, produs de firma concurentă a lui Samsung din Coreea de Sud, LG Electronics, iar Google Pixel 2, care este un pic mai mic are un ecran OLED de 5 inch realizat de Samsung.

Este totuși un câmp de luptă unde ies în evidență cu ușurință ecranele. În ciuda feedback-ului bun din jurul telefoanelor Google Pixel 2 și 2 XL, ecranele celor două se deosebesc substanțial. Văzând acest lucru, aliatul și concurentul în acelși timp Samsung, se distrează puțin.

Cum să scoți în evidență cel mai bine că dispozitivul tău este mai bun decât cel al concurentului tău?

Samsung lansează un videoclip pentru a râde de Google.

Telefoanele Google Pixel 2 XL și Google 2 se vor o concurență pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8, deci ce ar trebui să facă Samsung?

Fără a menționa numele Google Pixel 2 sau Pixel 2 XL, Samsung face o mișcare destul de abilă pentru a scoate în evidență unul dintre dispozitivele sale față de cel al concurenței.

Producătorul coreean a lansat un videoclip în contul YouTube, al cărui scop nu înșeală pe nimeni.

YouTube este un site american de clipuri video, cu sediul în San Bruno, California. A fost creat de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim – în februarie 2005. Google a cumpărat site-ul în noiembrie 2006 pentru 1.65 miliarde USD. YouTube funcționează acum ca una dintre filialele Google.

Dedicat calității display-urilor sale, acesta este un răspuns direct la controversa din jurul celor două telefoane sus menționate de la Google. Reclama este o compilație de clipuri cu mai multe celebrități care glorifică produsele companiei sud-coreene.

Acest film acoperă întreaga familie din gama high-end de la Samsung apărute în acest an, și anume cele două Galaxy S8 și S8+ dar și Galaxy Note 8. Punctele comune ale tuturor, noul lor ecran de afișare Infinity, desigur, care a fost votat cel mai bun ecran disponibil pe smartphone.

Nu este un secret pentru nimeni din zona tehnologiei telefoanelor mobile că Samsung produce cele mai bune ecrane pentru telefoane mobile, ce mai putem spune dacă și marele rival a lui Samsung, Apple, a mers până acolo încât a făcut un contract de lungă durată cu subsidiara Samsung Display. Aceasta va livra ecrane OLED pentru viitoarele dispozitive de la firma americană, Apple iPhone X este beneficiarul acestor fenomenale ecrane.

Este un adevăr de necontestat, dacă doriți cel mai bun afișaj de pe piață, aveți nevoie de un telefon Samsung.

Ecranele Infinity de pe telefoanele produse de Samsung sunt recunoscute în toată lumea și firma sud-coreeană nu-și mai pierde timpul să amintească publicului cât de bune sunt, dar, din când în când mai răsucește puțin cuțitul în rana concurenților.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...