Acasă Stiri Samsung se distrează de ecranele Google într-un videoclip

Samsung se distrează de ecranele Google într-un videoclip

Samsung privește de sus, de sus de tot, piața ecranelor de pe telefoanele mobile, acum compania sud-coreeană a publicat un videoclip în care preamărește calitatea afișajelor sale, și pe bună dreptate, bătând un cui în talpă concurentului și în același timp aliatului său pe piața smartphone-lor, Google.

După cum probabil știți, Google și LG se confruntă cu unele probleme cu afișajele pe Google Pixel 2 XL.

Nu numai că au o nuanță albastră atunci când sunt văzute din lateral și afișează culorile puțin estompate dar, pot prezenta, de asemenea, și urme de impurități în sticla ecranului. Aceste probleme apar pe Google Pixel 2 XL, dar nu și pe Google Pixel 2. De unde vine diferența?

Google Pixel 2 XL are un panou P-OLED de 6 inch, produs de firma concurentă a lui Samsung din Coreea de Sud, LG Electronics, iar Google Pixel 2, care este un pic mai mic are un ecran OLED de 5 inch realizat de Samsung.

Este totuși un câmp de luptă unde ies în evidență cu ușurință ecranele. În ciuda feedback-ului bun din jurul telefoanelor Google Pixel 2 și 2 XL, ecranele celor două se deosebesc substanțial. Văzând acest lucru, aliatul și concurentul în acelși timp Samsung, se distrează puțin.

Cum să scoți în evidență cel mai bine că dispozitivul tău este mai bun decât cel al concurentului tău?

Samsung lansează un videoclip pentru a râde de Google.

Telefoanele Google Pixel 2 XL și Google 2 se vor o concurență pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ și Galaxy Note 8, deci ce ar trebui să facă Samsung?

Fără a menționa numele Google Pixel 2 sau Pixel 2 XL, Samsung face o mișcare destul de abilă pentru a scoate în evidență unul dintre dispozitivele sale față de cel al concurenței.

Producătorul coreean a lansat un videoclip în contul YouTube, al cărui scop nu înșeală pe nimeni.

YouTube este un site american de clipuri video, cu sediul în San Bruno, California. A fost creat de Chad Hurley, Steve Chen și Jawed Karim – în februarie 2005. Google a cumpărat site-ul în noiembrie 2006 pentru 1.65 miliarde USD. YouTube funcționează acum ca una dintre filialele Google.

Dedicat calității display-urilor sale, acesta este un răspuns direct la controversa din jurul celor două telefoane sus menționate de la Google. Reclama este o compilație de clipuri cu mai multe celebrități care glorifică produsele companiei sud-coreene.

Acest film acoperă întreaga familie din gama high-end de la Samsung apărute în acest an, și anume cele două Galaxy S8 și S8+ dar și Galaxy Note 8. Punctele comune ale tuturor, noul lor ecran de afișare Infinity, desigur, care a fost votat cel mai bun ecran disponibil pe smartphone.

Nu este un secret pentru nimeni din zona tehnologiei telefoanelor mobile că Samsung produce cele mai bune ecrane pentru telefoane mobile, ce mai putem spune dacă și marele rival a lui Samsung, Apple, a mers până acolo încât a făcut un contract de lungă durată cu subsidiara Samsung Display. Aceasta va livra ecrane OLED pentru viitoarele dispozitive de la firma americană, Apple iPhone X este beneficiarul acestor fenomenale ecrane.

Este un adevăr de necontestat, dacă doriți cel mai bun afișaj de pe piață, aveți nevoie de un telefon Samsung.

Ecranele Infinity de pe telefoanele produse de Samsung sunt recunoscute în toată lumea și firma sud-coreeană nu-și mai pierde timpul să amintească publicului cât de bune sunt, dar, din când în când mai răsucește puțin cuțitul în rana concurenților.

Stiri

Cele mai bune caracteristici pentru telefoanele Samsung cu One UI 4.0

One UI 4 este următoarea iterație a interfeței Samsung care se bazează pe Android 12. Interfața companiei coreene a parcurs un drum...

Mai multe funcții noi vin cu Snapdragon 8 Gen 1 pe telefoanele Android

Procesorul Snapdragon 8 Gen 1 al companiei Qualcomm este oficial și este întors pe toate părțile în privința performanțelor. Dacă vreți un...

Iată cele mai populare zece emoji ale anului 2021! 😂

Folosirea de emoji pentru a exprima diferite emoții pe smartphone-uri este o practică zilnică pentru toți utilizatorii indiferent de telefon. Consorțiul Unicode...

Actualizare seria Galaxy S21, remediază eroarea video WhatsApp

Acum o săptămână sau două, seria Galaxy S21 a primit upgrade la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12. Deși...

Cum să aveți grijă de un telefon certificat IP68 pentru rezistență la apă

Avem un sentiment de siguranță când ne prinde ploaia și aveam telefonul la noi, mai ales atunci când acesta este certificat IP68....

Mai multe telefoane Galaxy vor fi rezistente la apă în 2022 dar tabletele nu

Rezistența la apă este o caracteristică care nu apare suficient de des în titluri. Cu toate acestea, cei doi mari jucători din...

La Mulți Ani celor care își serbează ziua onomastică de Sfântul Nicolae!

Sfântul Nicolae se sărbătorește în ziua de 6 decembrie. Este o tradiție în mai multe țări europene, ziua de 6 decembrie fiind stabilită ca...