Samsung și Mobile TeleSystems – Tehnologii Next Generation

1275

Samsung Electronics și Mobile TeleSystems (MTS), operatorul lider de telecomunicații din Rusia și CSI, au anunțat o înțelegere pentru a explora în comun și promova noile tehnologii de telecomunicații.

Samsung are plăcerea de a semna acest memorandum de înțelegere cu MTS. Suntem siguri că această colaborare va juca un rol cheie în mobilizarea tehnologiilor avansate pentru a aduce beneficii de zi cu zi pentru viața rușilor „, a declarat Dong Soo Park, Vicepresidente Executiv  pentru afaceri  de la Samsung Electronics.

Bazat pe punctele forte Samsung în 5G și IOT, așteptăm cu nerăbdare să sprijinim MTS în a-și consolida poziția lor ca un lider de telecomunicații inovatoare, prin descoperirea unor noi oportunități pentru comercializarea de 5G.

MTS este consecvent cu privire la pregătirea rețelei sale în regiunile din Rusia, pentru implementarea tehnologiei 5G. Acordăm o atenție deosebită pentru cercetare și dezvoltare, vom construi o bază pentru punerea în aplicare rapidă a 5G în viitor. Având în vedere nevoile în creștere a abonaților pe piața de telecomunicații din țară, noile tehnologii, inclusiv o zonă de IOT, va face posibil ca noi să ocupăm această  nișă de piață în ambele domenii.„- a spus  Vicepresedintele MTS  Andrei Ushatskiy.

Samsung Electronics și MTS lucrează împreună din 2013, pentru a stabili rețele în orașele din Rusia, inclusiv Sankt-Petersburg și regiunile Leningrad, Arhanghelsk, Murmansk, și altele.

Cele doua companii vor continua să  extindă cooperarea reciprocă de afaceri pe termen lung, cu accent în mod deosebit pe 5G.

Mobile TeleSystems este grupul lider de telecomunicații din Rusia, Europa Centrală și de Est. Pune la dispozitie acces la internet wireless, telefonie și  televiziune la peste 100 de milioane de clienți, cu o înaltă calitate a serviciilor, la un preț competitiv. Rețelele sale acoperă aproape întreg teritoriul Rusiei, Ucraina, Armenia, Turkmenistan și Belarus.

SURSĂSamsung News