Samsung Electronics și NEC au anunțat un parteneriat pentru 5G

743
NEC și Samsung au anunțat un parteneriat în vederea consolidării portofoliului de afaceri de generație următoare, inclusiv 5G. Potrivit SamsungNews, parteneriatul reunește cele mai bune tehnologii din clasa 5G și IT de la Nippon Electric Company (NEC) și Samsung Electronics. De asemenea, oferă operatorilor de telefonie mobilă soluții flexibile de 5G care sunt personalizate pentru fiecare regiune. Aceste servicii sunt specifice fiecărei zone pentru a răspunde eficient cerințelor operatorilor de telefonie mobilă. Deoarece 5G va permite servicii fără precedent și noi modele de afaceri, este inevitabil ca operatorii de telefonie mobilă să solicite soluții personalizate și o arhitectură flexibilă a rețelelor. Prin acest parteneriat, ambele companii vor satisface în mod eficient aceste cerințe, prin aducerea celor mai bune tehnologii și capabilități de la fiecare companie.
Samsung și NEC vor contribui la transformare pieței de telefonie mobilă
Dezvoltarea bazată pe 5G va contribui la accelerarea procesului de transformare a afacerilor pe piețele globale„. A declarat Atsuo Kawamura, vicepreședinte executiv și președinte al Network Services Business Unit la NEC. „Deoarece comercializarea de 5G este aproape, suntem convinși că parteneriatul cu Samsung ne va consolida poziția în 5G”.5G va debloca potențialul, va crea noi valori și va împinge limitele tehnologiei de astăzi„. A declarat Youngky Kim, președinte Networks Business la Samsung Electronics. „Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu NEC pentru portofoliul de soluții 5G, pentru cea mai bună experiență a utilizatorilor”.

NEC – Nippon Electric Company, este o companie multinațională japoneză, furnizor de tehnologie IT. A fost fondată în 17 iulie 1899 și are sediul în Minato, Tokyo, Japonia. NEC s-a clasat în primele patru companii, în ultimii cinci ani, la numărul de brevete americane primite. În medie cu 1.764 de brevete în fiecare an.

Samsung a comercializat cu succes servicii de 5G în Statele Unite. De asemenea, a fost selectat de unul dintre principalii operatori coreeni, KT Corporation – Korea Telecom, ca principal vânzător de servicii 5G. Combinată cu expertiza NEC în domeniul soluțiilor IT, în care își valorifică tehnologia de telecomunicații inclusiv 5G, ambele companii vor explora noi oportunități de afaceri pe piața mondială.