Acasă Stiri Samsung și Verizon progrese rapide spre comercializarea 5G

Samsung și Verizon progrese rapide spre comercializarea 5G

Samsung Electronics America, Qualcomm Technologies, o filială Qualcomm și Verizon au efectuat un test de date 5G New Radio (NR). Noul test a fost efectuat în lățimea de bandă de 400MHz în spectrul de 28GHz, rezultând o viteză maximă de peste 1,7 Gbps. Conexiunea de date a demonstrat furnizarea de viteze de 5G cu viteze mari la un dispozitiv mobil de tip smartphone. Accent a fost pus pe modul în care utilizatorii pot efectua o transmisie de date fără întreruperi, utilizând specificațiile 5G și conectivitate dublă.

Testul a folosit echipamentul comercial Samsung 5G NR și 4G LTE pentru transmisia de date 5G utilizând spectrul de 28GHz al lui Verizon. Acest lucru evidențiază o cale rapidă, stabilă și eficientă pentru serviciul comercial 5G. A fost utilizat un mod de operare Non-Standalone cu conectivitate duală, atât 5G cât și 4G LTE.

Transmisia de date de peste 1,7 Gbps a fost făcută cu un smartphone de testare cu un modem Snapdragon X50 5G. Acesta a avut module de antenă cu transmițător RF integrat, elemente frontale RF și elemente de antenă. Smartphone-ul va avea aceeași formă ca telefoanele pe care consumatorii le vor folosi în rețele 5G. Testarea a avut loc în cadrul laboratoarelor Qualcomm Technologies din San Diego.

Verizon va comercializa smartphone-uri Samsung 5G în prima jumătate a lui 2019

Această demonstrație 5G NR urmează anunțului companiei Verizon privind prima transmisie cu succes de date a companiei Verizon. Aceasta a folosit un smartphone 5G, pe o rețea comercială 5G din Providence, Rhode Island, SUA. Transmisia respectivă a utilizat soluțiile Samsung 5G NR și modemul Snapdragon X50 5G.

Verizon Communications Inc. cu sediul în New York City, a avut venituri de 126 miliarde de dolari în 2017. Compania operează pe cea mai fiabilă rețea wireless a Americii și pe cea mai performantă rețea din lume, oferind soluții integrate companiilor din întreaga lume. Are aproximativ un miliard de abonați în întreaga lume.

Interoperarea reușită a mai multor tehnologii de rețea ne aduce cu pas mai aproape de comercializarea serviciilor 5G„. A declarat Woojune Kim, șef al departamentului North American Business de la Samsung Electronics Networks Business. „Suntem mândri să ne alăturăm companiei Verizon și Qualcomm Technologies pentru următorii pașii în evoluția rețelei 5G„.

Verizon este liderul din domeniu cu prima conexiune la standarde 5G NR. Verizon utilizează tehnologia de transmitere cu mai multe componente și frecvențele ultra-largi pentru a atinge viteze de top 5G„. A declarat Ed Chan, vicepreședinte senior la Verizon. „Aceasta este o demonstrație a vitezei 5G realizată prin intermediul echipamentelor Samsung și a unui procesor Qualcomm. Parteneriatul nostru cu Samsung și Qualcomm accelerează lansarea rețelei 5G pentru a o aduce clienților noștri„.

Operatorul american a lansat primul serviciu comercial 5G din lume, în luna octombrie, în Houston, Indianapolis, Los Angeles și Sacramento. Serviciul Verizon 5G va intra live la începutul anului 2019 și se va extinde rapid. Odată ce acesta este disponibil, utilizatorii de smartphone-uri Samsung 5G vor beneficia imediat de viteza și capacitatea rețelei Verizon 5G. Operatorul american de telefonie mobilă Verizon va comercializa smartphone-uri Samsung 5G în S.U.A. în prima jumătate a anului 2019. Posibil Samsung Galaxy S10 cu 5G.

Stiri

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...