Samsung și YellowKorner aduc pe The Frame fotografii artistice emblematice

432
Samsung si YellowKorner aduc pe The Frame fotografii artistice emblematice
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri un nou parteneriat cu YellowKorner, o editură de fotografii de artă de renume mondial. În acest fel Samsung și YellowKorner vor oferi consumatorilor o colecție extinsă de fotografii de la artiști de talie mondială pe The Frame, pentru a face fotografia de artă mai accesibilă prin intermediul Art Store – Magazinul de artă Samsung The Frame.

Prin acest parteneriat, Samsung și YellowKorner, vor oferi pe The Frame o colecție extinsă de fotografii organizată de YellowKorner. Astfel The Frame va permite spectatorilor să descopere și să experimenteze magia fotografiei într-un mod care nu a fost niciodată posibil până acum. Televizorul Frame va fi plasat și în unele galerii de artă organizate de YellowKorner în Franța. Aici clienții vor putea descoperi The Frame și vor avea posibilitatea, printr-un cod QR, de a primi informații despre televizor.

The Frame primește fotografii de artă în urma colaborării Samsung și YellowKorner

În plus, Samsung și YellowKorner vor colabora cu artiști renumiți și emergenti pentru a organiza expoziții la Paris. Ambele site-uri, Samsung și YellowKorner, vor da detalii despre locurile unde vizitatorii pot să urmărească pe emblematicul Lifestyle TV și platforma sa de artă Art Store, fotografiile artiștilor expuse de YellowKorner.

Art Store are peste 1.500 de opere de artă de la peste 600 de artiști din 42 de țări. În Magazinul de artă The Frame consumatorii se pot bucura de imagini 4K din muzee și galerii din întreaga lume. Sunt incluse opere din Muzeul Albertina din Viena; Muzeul de Stat Hermitage din Sankt Petersburg; Muzeul Prado din Madrid; Tate Modern din Londra; Muzeul Van Gogh din Amsterdam și LUMAS.

YellowKorner este o companie de fotografii de artă din Franța, fondată în 2006. Operează o rețea de peste 130 de galerii din întreaga lume în 25 de țări la nivel global. YellowKorner publică fotografii de artă în serii numerotate și limitate.

Parteneriatul cu YellowKorner certifică The Frame’s Art Store ca una dintre cele mai importante platforme de artă din întreaga lume”. A declarat Jongsuk Chu, vicepreședinte executiv și șef al biroului pentru Europa la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom. „Sperăm că acest parteneriat va oferi consumatorilor noștri operele lor de artă preferate”.

Samsung The Frame este disponibil în șapte dimensiuni de ecran

The Frame este televizorul Samsung Lifestyle care transformă spațiul de zi cu zi într-o galerie de artă. Poate afișa opere de artă uimitoare din Magazinul de artă. Versiunea 2021 se bazează pe designul emblematic al lui The Frame, oferind o ramă și mai subțire de numai 24,9 mm. În acest fel privitorii pot să se concentreze doar asupra operei de artă în sine.

Televizorul The Frame este disponibil în șapte dimensiuni de ecran, variind de la modele de 32 inch (81,28 centimetri) până la 85 inch (215,9 centimetri). Cu o imagine 4K, Cadrul folosește și un senzor de luminozitate pentru a detecta condițiile de lumină din jur. În acest fel își ajustează automat luminozitatea ecranului și tonul de culoare pentru a oferi imagini uimitor de vibrante în timp ce afișează opere de artă.