Samsung a lansat în România televizoarele The Frame și The Serif

893

Samsung a anunțat lansarea comercială în România a noii game de televizoare QLED 4K. Este vorba despre modelele din gama Crystal UHD, precum și televizoarelor lifestyle – The Serif și The Frame. Este pentru prima dată când Samsung aduce aceste două extraordinare televizoare în România.

Timp de 14 ani consecutiv lider în industria televizoarelor la nivel global, Samsung dezvoltă permanent tehnologii care vin în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor și crează ecrane care țin pasul cu stilul de viață în continuă evoluție al acestora. Televizoarele din noua gamă vin cu funcții avansate de interconectivitate și utilizare intuitivă. Utilizatorii pot porni televizorul prin telecomandă și îl pot conecta cu ușurință la telefonul mobil, acesta integrându-se astfel perfect în activitățile de zi cu zi.

Ne aflăm într-o nouă eră a display-urilor inteligente. Din acest motiv Samsung a înglobat în noua gamă cele mai noi tehnologii în ceea ce privește calitatea imaginii, un design revoluționar și experiența audio excepțională în ceea ce înseamnă cea mai puternică gamă de televizoare lansată de Samsung până acum. Utilizatorii români vor putea să aleagă televizorul care se potrivește stilului lor de viață, beneficiind de aceeași experiență inteligentă și imersivă, indiferent de alegerea lor”. A declarat Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania și Bulgaria.

Multe funcții foarte utile pe noua gamă de televizoare

Samsung oferă o varietate de televizoare din gama QLED – gamă premium care s-a extins cu 50%. În acest fel Samsung răspunde nevoilor consumatorilor, astfel încât aceștia să găsească televizorul compatibil cu locuința și stilul lor de viață.

Calitatea excepțională a imaginii și a sunetului sunt caracteristicile esențiale ale televizoarelor Samsung QLED din 2020. Tehnologia AI Upscaling utilizează Procesorul Quantum 4K prin care analizează automat conținutul, îl convertește la o rezoluție mai bună, redându-l la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia. Tehnologia Quantum Dot oferă 100% volum de culoare. Acest lucru înseamnă culori vibrante, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Funcția Adaptive Picture asigură o calitate impecabilă imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă sau întunecată. Cu ajutorul funcției Remote Access, vă puteți transforma televizorul în parte integrantă a spațiului de muncă de acasă. Puteți accesa conținutul de pe calculator direct pe televizor.

Funcția Multi View împarte televizorul în două părți, redând simultan atât conținutul pe care îl vizionați pe televizor, cât și cel de pe telefonul mobil. Mai mult decât atât, prin Tap View, utilizatorii pot să afișeze conținutul de pe telefonul mobil pe televizor, atingând pur și simplu telefonul de televizor.

Gama QLED 4K 2020 cuprinde modelele Q60T, Q70T, Q80T, Q90T și Q95T. Sunt disponibile în România în dimensiuni de la 43 inch (109cm) până la 85 inch (216 cm).

Samsung a lansat și televizoarele din gama Crystal UHD în România

În afară de seria QLED 4K, Samsung a lansat în 2020 și televizoarele din gama Crystal UHD, pentru a  oferi consumatorilor mai multe opțiuni accesibile și pentru a avea la dispoziție o paletă largă de televizoare din care îl pot alege pe cel potrivit pentru ei. Televizoarele din gama Crystal UHD dispun de un Crystal Display, care asigură optimizarea culorilor, astfel încât să puteți observa chiar și cele mai mici detalii. 4K UHD depășește rezoluția FHD având de 4 ori mai mulți pixeli, ceea ce înseamnă imagini mult clare și bogate în detalii.

Datorită Samsung One Remote, puteți să controlați televizorul și multe alte dispozitive cu o singură telecomandă. Aceasta controlează toate dispozitivele externe compatibile prin detectare automată, fără să fie necesară o configurație suplimentară. Iar, prin intermediul Smart Hub, aveți acces la aplicațiile, jocurile, emisiunile TV, filmele voastre preferate, toate pe același televizor. Mai mult decât atât, puteți vizualiza orice fel de fișier, fie foto, video sau muzică, stocate pe un dispozitiv de memorie extern.

Dă un plus de personalitate casei tale cu televizoarele din gama Lifestyle

În același timp, Samsung a anunțat anunță și lansarea televizoarelor The Serif și The Frame în România. Conform unui studiu la nivel european, 98% dintre mileniali declară că ar plăti mai mult pentru produse premium care se pot personaliza și astfel integra cu ușurință într-o locuință. Samsung răspunde acestei nevoi și lansează cele două televizoare care se îmbină perfect cu decorul casei și care ies în evidență datorită design-ului cu totul deosebit. Cele două televizoare dispun de tehnologia QLED, care se traduce prin claritatea imaginii și calitate superioară a sunetului, alături de funcțiile Quantum Dot, AI Upscaling, Adaptive Picture etc.

Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Chiar și fără suport, poate fi amplasat în orice încăpere, pe podea, pe o masă sau pe un raft; se îmbină cu decorul și arată ca o operă de artă. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode; de asemenea, utilizatorii pot alege ca ecranul să afișeze informații despre vreme sau știrile principale ale zilei. The Serif vine în două culori: Cloud White și Cotton Blue și variante de dimensiuni: 43, 49, respectiv 55 inch.

Samsung The Frame, un televizor incredibil

Cu volum al culorii de 100% și contrast Dual LED, The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile. Când este închis, The Frame poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană. Acestea pot fi descărcate din Art Store, care dispune de o colecție variată de opere de artă. Mai mult decât atât, pentru a putea fi integrat perfect în design-ul locuinței, utilizatorii pot alege o ramă personalizată pentru acesta – în funcție spațiul în care este așezat, de design-ul încăperii sau de lucrările de artă preferate ale utilizatorilor.

Televizoare care nu prezintă niciun risc pentru utilizatori

Samsung a primit din partea Underwriters Laboratories (UL), certificarea că televizoarele sale QLED 4K (65Q90T) nu prezintă „risc fotobiologic”. De asemenea și certificarea pentru „siguranța ochilor” de la Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) din Germania. Samsung devine astfel prima companie producătoare de televizoarelor care primește aceste certificări de specialitate.

Lider pentru al zecelea an consecutiv pe piața soundbars, Samsung oferă și o gamă nouă de soundbars din seria Q. Aceasta este compatibilă cu televizoarele QLED și completează experiența similară unui cinema în propria sufragerie. Funcția Adaptive Sound asigură claritate pentru cele mai subtile detalii audio chiar și la volum redus. Pentru cei care își doresc experiența oferită de boxe, Samsung dispune de gama Party Audio. Sunt boxe caracterizate prin sunet bidirecțional, un bas puternic și modul Karaoke, pentru cele mai reușite petreceri de acasă.