Noile Samsung Digital Signage au luat cinci premii la ISE 2019

882

Samsung a prezentat o serie de noi soluții comerciale digitale de afișare la Integrated Systems Europe 2019 (ISE). Cu aceste oferte Samsung Electronics a obținut în total cinci premii la acest eveniment organizat la Amsterdam în Olanda. Gigantul tech a primit două premii Top New Technology (TNT) Awards, două premii AV News Awards și un Best of Show by Installation. Astfel Samsung primește recunoașterea meritată și își consolidează poziția de lider în industria digitală de semnalizare pentru afaceri.

Samsung QLED 8K Signage și Samsung Flip au fost, de asemenea, încoronate. Primul este câștigătorul premiului AV News Awards. Samsung Flip în categoria Digital Signage a primit Innovation of the Year. Premiile AV News răsplătesc inovațiile în domeniul sistemelor audio/video. În plus, afișajul Samsung QLED 8K a câștigat premiul Best of Show ISE 2019.

Samsung Flip, un flipchart inovator a fost premiat

Premiile TNT recunosc excelența în domeniul integrării afișajului vizual în orice mediu. Seria de afișaje publicitare OMN / OMN-D a fost declarată câștigătoare a premiului TNT 2019 pentru categoria All-weather Display. Samsung Flip, un flipchart digital, inovator pentru prezentări interactive a fost premiat în categoria Unified Communication & Collaboration.

Noua serie OMN are un singur ecran sau sub numele OMN-D, două ecrane. Se adresează în special magazinelor, pentru reclame în vitrine și au un consum redus de energie. În plus, dispozitivele pot fi gestionate rapid și ușor cu software-ul integrat. Lumina soarelui și căldura nu pot afecta calitatea imaginii și funcționarea corectă a ecranelor. Cele două afișaje rezistă la temperaturi de funcționare de până la 110° Celsius, și au, de asemenea, o certificare cu un rating de protecție IP5X.

Denumirea „Celsius” vine de la numele astronomului suedez Anders Celsius, care a propus primul această scară în 1742. Anders Celsius a propus o scară „inversă” a scării Celsius moderne, unde 0 era temperatura de fierbere, iar 100 cea de îngheț a apei. În 1744, anul morții lui Anders Celsius, botanistul suedez Carl Linné a inversat scara Celsius, dându-i forma actuală.

Flipchart-ul Samsung Flip este foarte versatil și ușor de utilizat. Vă puteți conecta dispozitivele personale cu flipchart-ul pentru notarea și partajarea conținutului interactiv. Dispune de HDMI, WIN10 sau NFC. Samsung Flip are o diagonală de 55 inch (139,7 centimetri) cu o rezoluție de 3840 x 2160 în mod peisaj și 2160 x 3840 în mod portret. Are un unghi de vizualizare orizontal/vertical de 178°, un timp de răspuns de 8 ms și un difuzor încorporat de 10 W.

Samsung va continua inovarea în domeniul afișajelor comerciale

Samsung are un angajament ferm față de inovare și crearea celor mai importante soluții în industria digitală de semnalizare. Ne străduim în permanență să înțelegem fiecare provocare cu care se confruntă clienții noștri pentru a fi din ce în ce mai competitivi”. A declarat Seog-gi Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business Samsung Electronics. „Ne simțim privilegiați să primim aceste recunoașteri pentru munca noastră. Vom colabora în continuare cu partenerii noștri cu soluții creative, interactive și de vârf în anii următori”.